Algemeen directeur van Arıkan World Railroad Day Messagearikaninarbeiders vieren de dag van de wereldrasp
arikaninarbeiders vieren de dag van de wereldrasp

41 met mijn spoorwegbroers en -zussen in de spoorwegindustrie, waar ik heel trots en trots op ben dat ik al jaren arbeid verricht; 24 uren, dag en nacht, zonder de hymne, honderdduizenden passagiers per dag en goederentrein, duizenden passagiers en duizenden tonnen vracht om de trots en het geluk te horen.

Voor de laatste 17-jaren is het gezicht van onze industrie en ons land veranderd met de steun van onze overheden aan de spoorwegsector.

Snelle en snelle spoorlijnen die de steden van ons land voorstad maken, spoorweginfrastructuur versterkt door het onderhoud en de modernisering van 100 jaren van ongerepte lijnen, die de continenten van Azië en Europa verbinden met spoorlijnen; de spoorlijn, de binnenlandse en de nationale forward-railindustrie en de Turkse ingenieurs en arbeiders met de arbeid van de vloot van voertuigenvloot; de spoorwegsector is de locomotief geweest van de ontwikkeling van ons land terwijl duizenden spoorwegen onze mensen hebben gediend met de arbeid van mijn broer en het voorhoofd.

Zoals we allemaal weten, is het spoorwegberoep niet alleen een plicht, het is niet alleen de plaats waar we ons brood verdienen, maar ook de spoorweg, ons spoorwegnest, ons spoorwegleven. Om deze reden is het niet mogelijk voor de spoorweg om tijdens zijn leven van de spoorweg te breken, zoals Orhan Veli zegt, ik kan een trein horen klinken.

Deze grote familie terwijl op te merken dat ik hoorde een grote eer en geluk altijd een lid in onze sector die werken en heeft al demiryolc van mijn broer "27 maart International Railway Dag van de Arbeid" viert oprichter van ons land gegeven, we accepteren als de grootste demiryolc per spoor mobiliseren van Mustafa Kemal Ataturk, Strijd onze eerste general manager van het verstrekken van logistiek en moderne spoorwegen Behiç Erkiner van alle rail taak martelaren nog eens dankbaarheid, herinneren met dankbaarheid en mededogen, al heeft mijn liefde voor de wereld groet alle spoorwegarbeiders naar Turkije en ik sturen onze liefde.

EROL ARIKAN
Algemeen directeur en voorzitter van de raad van bestuur

arikaninarbeiders vieren de dag van de wereldrasp
arikaninarbeiders vieren de dag van de wereldrasp
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.