Zijn er missende punten in Gebze Halkalı Marmaray Line? Dit is wat nieuwsgierig is akGebze het luiden van de opening lijn Marmaray Is klaar
Gebze het luiden van de opening lijn Marmaray Is klaar

In de 2013 begonnen renovatie en zal worden geïntegreerd met de vermeende Marmaray geopend in Gebze-Halkali Marmaray lijn 2015, 4 opent vandaag na bijna een jaar vertraging. Ondanks de jaarlijkse vertraging van 4 wordt gewaarschuwd dat experts zelfs in veel belangrijke zaken ontbreken. Ondanks al deze waarschuwingen zal de opening vandaag door president Erdoğan worden gehouden.

De commutale lijn Gebze Halkalı, die in 2013 werd gesloten, wordt vandaag na de jaarlijkse 4-vertraging door president Erdoğan geopend.

De 4 ondervindt echter ondanks de jaarlijkse vertraging nog steeds veel aanzienlijke tekorten.

maar de test en waarin staat dat geopend voor de certificatie proces is voltooid Show Verenigd Transport Workers Unions van het oppervlak contouren van het Marmaray Project, om te compenseren voor de Marmaray Gebze en Halkali van opening in deze toestand gewaarschuwd zou leiden tot onmogelijk resultaten.

WAT ZIJN MISSIES?

76 maart 1 is gestart op 2019 maart 10 voor het behalen van de certificering voor het Marmaray-project, behalve 2019-kilometers (behalve Ayrılıkçeşmesi-Kazlıçeşme).

Naast het hebben van 2013 jaar Machinist werken in de drop-down 13,6 snijlijn diensten voldoende kennis en ervaring met nieuw gemaakte 63 kilometer lijn helling, platform, signaalwegen onderworpen aan de ervaring, omdat ze niet genoeg informatie over de schaar locaties nodig hebben. De Marmaray project om kilometer deel van de totale 76 90 machinist IS-Kur genomen uit de weg van opleiding en ervaring serveren is een uitnodiging zonder adequaat voldaan ongeval te worden benoemd. Gezien het feit dat een beroep moet worden gedaan met professionele technische kennis en beroepservaring van makinistlik hier zeer ernstige fouten zou worden voorspeld.

* Elke 6-tabel moet 7-treinverkeersregeling hebben in het OCC-controlecentrum. Hoewel het totale aantal 42 Train Traffic Controllers moet worden gebruikt, is dit aantal nog niet voltooid en zijn andere eenheden van het personeel genaamd Train Traffic Controller toegewezen.

* Dezelfde lijn op zowel Marmaray treinen en dat beide voorzien, bediening van de hoofdlijn ERTMS (European Rail Traffic Management System) zichtbaar signaal op een gegeven moment de trein te lopen vanaf het systeem zeer kort is onvoldoende voor de remweg bepaald door de regelgeving.

* Het op communicatie gebaseerde treinbesturingssysteem van de CBTC (Communications Based Train Control), het besturingssysteem van de Marmaray-treinen, is nog niet volledig operationeel.

* Er zijn frequente en frequente treinverliezen op het OCC Command Center-scherm. Met andere woorden, treinen die op de lijn rijden verschijnen van tijd tot tijd niet op het scherm van de verkeersregelaar.

* Er zijn op sommige stations geen schaarmotoren in Halkalı, Gebze en sommige gemotoriseerde scharen.

35 JAARLIJKSE INFORMATIE

Veysel Akbayer, branchesecretaris van de Unified Transport Trade Union (1), zei in zijn verklaring over het onderwerp dat er ten minste een 3-maand nodig is voor het openen van de lijn.

Uz Ik ben een 35 jaarlijkse machinist, ik werk aan deze lijn, zei Akbayer. Er is behoefte aan een 3-maand om de lijn gereed te maken voor Hatt.

De opening van de controles vóór de voltooiing van de controles en het missen van de ontbrekende, de Justice and Development Party (AKP) andere treinongevallen in gedachten doet me denken aan:

17 Versnelde treincrash in Pamukova, waar 2004 in juli stierf 41
11 2004 in augustus 8 is een treinincident in de vorm van een konijn
28 Kütahya treinongeval dat 2008 in januari 9 heeft gedood
27 2009 5 stierf tijdens het Republic Express-ongeluk
8 Juli 2018 op de 25 heeft een persoon gedood bij een Corlu-treinongeval
13 Ankara YHT-treinongeval (2018) op december 9Habersol)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.