Gebze Halkalı Marmaray Line wordt geopend voor servicegebze ring marmaray lijn geopend voor onderhoud met toren
gebze ring marmaray lijn geopend voor onderhoud met toren

President Erdogan, Gebze-Halkalı treinstellen in de voorsteden bij de openingsceremonie op Kartal Square legde verklaringen af. Erdogan, "Erdogan, over de 8.5 miljard pond die is uitgegeven voor de treinlijn", zei hij.

Het drukste en meest verkeersintensieve verkeer in Istanbul is de 75-bak in één richting en de 1 miljoen 700 zal duizenden passagiers per dag vervoeren. Normaal gesproken zal deze lijn in de voorsteden de passagier vervoeren die alleen door 100 duizenden voertuigen vervoerd kan worden. In totaal zal, samen met Marmaray, deze lijn bestaande uit 43-stations leiden tot ontspanning in het verkeer van Istanbul door de integratie met andere lijnen. We zijn trots op het feit dat 440 van het 300-voertuig dat op deze regel wordt uitgevoerd, in ons land is geproduceerd.

Marmaray is het meest strategische deel van dit project. Van hier naar de bodem van de zee naar Europa. Voorheen de spoorlijnen naar Haydarpaşa, Sirkeci aan de Europese kant. We hebben deze twee lijnen gecombineerd. We bouwen een nieuwe aan de Yavuz Sultan Selim-brug. De oude buitenstedelijke linie voldoet nog lang niet aan de behoeften van Istanbul.

Het was moeilijk om Istanbul van het ene eind naar het andere te brengen. Ik feliciteer iedereen die de 1,4 miljard euro heeft gediend, rond 8,5 miljard pond tot op de dag van vandaag. Met deze lijn bereiken we de lengte van het 170-kilometersysteem van Istanbul naar 233-kilometers.

Erdogan, een ander kenmerk van deze lijn van Londen naar Peking naar de Silk Silk Road om het stadium van Istanbul te vormen. Hij gaat vanuit Londen naar Beijing. Met deze regel zal YHTs Pendik niet als laatste stop gebruiken en doorgaan tot Halkalı. Hoewel Marmaray sinds 1860 een droom is, heeft niemand concrete stappen ondernomen. Na een lange voorbereidingsperiode wilden we Marmaray voltooien, die we in 2004 in 2009 hebben gelegd. Vanwege de historische artefacten die tijdens de bouwperiode naar voren kwamen, breidde deze zich uit naar 2013. Vandaag zijn we verhuisd naar verder niveau Marmaray gezegd.

gebze ring marmaray lijn geopend voor onderhoud met toren
gebze ring marmaray lijn geopend voor onderhoud met toren
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.