Gebze Ringed Commuter Line 11 geopend op dagelijkse testritgebze ringachtige buitenstedelijke lijn
gebze ringachtige buitenstedelijke lijn

Expedities op de Commzeentrein van Gebze-Halkalı begonnen met een reeks problemen. We hebben ook een reis gemaakt met Sadik Kis, Branch President van BTS Istanbul 1 om de problemen in de haastig geopende lijn te observeren als gevolg van lokale verkiezingen. Kort, ta 1 startte de test in maart, 12 werd in maart geopend. De echte ergernis hier, zoals hij zei

somedayUgur Sahin, volgens de eerste dag van de Gebze-Halkalı Commuter Train Line, begon met problemen. De Republiek Turkije State Railways (TCDD), hoewel zijn lading zes verschillende typen, afhankelijk van het aantal stops, een deel van de burgers, konden de kosten terugbetaald te krijgen.

Terwijl het 5.70-loon voor korte afstand werd verlaagd, kregen studenten 1.25 TL-loon betaald in plaats van 2.70 TL. Ondertussen waarschuwen de machines, 'geen retourkosten'. Veel mensen, de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) verbonden aan de Witte Tafel, werden blootgesteld aan klachten.

SOORTEN GEOPEND ZONDER VERWIJDERING

Maar dit was allemaal het 'zichtbare' gezicht van de problemen. Ondanks alle waarschuwingen met een hoog risico, werd de lijn geopend vanwege 'lokale verkiezingen'. Zelfs als de United Transport Workers Union (BTS) aangeeft dat er tekortkomingen zijn als technisch en opgeleid personeel, is de signaalzichtbaarheid te kort en zijn er op sommige stations geen schaarmotoren.

We ontmoetten Sadik Kisa, hoofd van BTS Istanbul 1 Branch om de problemen in Gebze-Halkalı Suburban Rail Line te observeren. We namen de trein naar Gebze vanaf het Ayrılık-fonteinstation.

20 jaar werkzaam als ambtenaar in TCDD Short, "Banners 10 maart, de opening van de opening, maar twee dagen nadat de 12 in maart werd geopend," zei hij. T Er zijn zelfs serieuze risico's, zegt hij. "Er waren treinverliezen op de borden in het controlecentrum en de problemen waren zeer goed opgelost.

Kort, de lijntestrit 1 maart, herinnerend aan dat, gaat verder: "1 begon in maart, de test, 12 geopend in maart. Het is raar om de trein te openen tijdens de dagelijkse testrit van 11. Het echte probleem ligt hier. De trein moest naar de 2-3-maan gaan, in ieder geval als de maand leeg was. Dit verhoogt natuurlijk het risico

Kort, Gebze-Halkalı geeft op de eerste dag van de suburbane trein ook de problemen weer: gün Ik nam de Maltepe om de eerste dag te observeren. De trein stopte vooruit, niet op het gedeelte waar de passagiers wachtten. Dit veroorzaakte een grote menselijke last. Mensen vertoonden ontevredenheid. Het minutenignaal van de 5-6 wordt ook aan de Fener Road gekoppeld. Iemand zou '5 minuten verwachten', riep hij de discussie daar uit. De ander, '5 minuten om te wachten wat er gebeurt', zei hij. De andere 'We 6 jaar wachtte op deze regel, hoe lang we wachten', zei hij.

'NEEM GEEN TREIN NAAR VERKIEZINGEN'

Oldu We hebben zoveel waarschuwingen gegeven, maar we konden helaas niet luisteren, "concludeert Short." In de laatste 15 was 5 een groot dodelijk ongeluk. Desondanks zie ik de volgende logica in een haastige opening: de caravan is afgevlakt op de weg. Maar niet met deze logica. Dit is een instelling die leven draagt. We hebben de resultaten hiervan in het verleden gezien, hebben we gezien. Pamukova ongeluk, zoals ... Lopende vrienden zijn ook angstig. Ze zeggen: 'Dit is onze broodboot, geen gereedschap voor de selectie van treinen.' Schakel de 6-maand te laat in, laat deze soepel opengaan. Laat, geen macht, we zeiden geen levens. Dat was ons probleem. Bizim

ERNSTIGE KWESTIES

Volgens de overdracht van Sadık Kısa zijn de tekortkomingen in de lijn als volgt:

* De training van machinisten is ontoereikend en weinig in aantal.
* Medewerkers van het controlecentrum hebben ook geen training en herkennen de lijn niet.
* De magazijnen in Pendik en Maltepe werden niet geopend.
* Er zijn geen schaarmotoren op punten zoals ring. Dit moet handmatig, handmatig worden gedaan.
* Het aantal werknemers in andere eenheden is niet voldoende.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.