Buschauffeurs werken binnen ESTRAMEr is veel bus in Eskisehir
Er is veel bus in Eskisehir

Om in bedrijf te worden gesteld door het bedrijf dat in Eskişehir werkt, zal een groot aantal chauffeurs worden gekocht.

ESTRAM Light Rail-systemen Transport San. Tic. Inc binnen het bereik van het bedrijf binnen de grenzen van Eskişehir om een ​​groot aantal aan te werven personeel te rekruteren. De naam van het personeel dat in ESTRAM moest worden aangesteld, werd als buschauffeur gespecificeerd en er werd aangekondigd dat 14-personeel gereserveerd was voor personeelswerving. De werkkwaliteit van het personeel dat als 14-busbestuurders was toegewezen, werd vastgesteld als permanent.

ESTRAM-kandidaten die als buschauffeur willen dienen, moeten beschikken over een E-klasse-licentie en SRC-Psychotech-documenten om aan te vragen. Er staat dat geïnterviewden worden geïnterviewd tot de datum van 21.3.2019. (İşilanlarıkariy is)

Er is veel bus in Eskisehir
Er is veel bus in Eskisehir
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.