Er is een speciale baan gebouwd voor autosportliefhebbers in Erzincan

erzincanda motorsportenthousiasten voor de speciale baan
erzincanda motorsportenthousiasten voor de speciale baan

Gemeente Erzincan heeft de basis gelegd voor een speciale baan voor autosportfanaten. Adrenaline-liefhebbende chauffeurs hebben een speciaal voertuig in een voetgangersgebied.


Vorige week rolde Erzincan Municipality de handen uit de mouwen om dit speciale nummer naar Erzincan te brengen en maakte de baanbrekende ceremonie van de baan.

Gewijzigd liefhebbers verzoeken op Cemalettin Başsoy Erzincan burgemeester heeft een studie van de locatie van de track and field benoemd hield haar baanbrekende ceremonie maart 24 2019 dagen van de start-en landingsbaan ruimte. Afgevaardigden Erzincan de ceremonie Süleyman Karaman en Burhan Cakir, Erzincan burgemeester Cemalettin Başsoy, de AK-partij provinciaal voorzitter Mehmet Cavite ŞİRECİ, Erzincan gewijzigd en voorzitter van de Vereniging van Car Enthusiast Mithat Kilickaya en werd bijgewoond door vele burgers.

Erzincan en Modified Enthousiast van de auto Association President Mithat Kilickaya, "all in alle bewegingen van Erzincan Young zal de sensatie van het gevaar van het verkeer gebracht zal nu niet langer magandalık hoppen op dit circuit. We hebben hard gewerkt om dit te doen. We danken onze burgemeester Güzel

Erzincan Burgemeester Cemalettin Başsoy openingstoespraak: "Uw Club werd opgericht als we beloofd voor de bouw van de baan vandaag hebben we beginnen met de voorbereiding voor het modificeren van onze broeders en volgen onze biker broeders in deze regio te krijgen gunstig gunstig. 31 Ik vertrouw je in maart. We bekritiseren niemand, we verspreiden niet het nieuws dat iemand liegt. Wat we 17 al jaren doen, vertellen we wat we Erzincan hebben aangedaan. We hebben het over investeringen. In de 3-periode hebben we het over de diensten van de AK-feestgangers en leggen we onze projecten uit. Mijn landgenoten weten het beste van alles. Ik geloof dat 31 het beste in maart zal doen. Veel succes op je route 31 Misschien veel geluk in maart. We zeggen dat we je hartelijk liefhebben, we gaan gewoon verder. Biz

Later, AK Partij Provinciaal Voorzitter Mehmet Cavit Şireci zei in zijn toespraken: eci Op het moment dat je zegt dat je zo'n verzoek hebt, heeft onze president een studie gemaakt. Ik wou dat deze landingsbaan goed is voor jou en onze Erzincan

Dan, Erzincan MP Burhan Çakır zei, len Erzincan zal een mooie en leefbare stad met zijn sociale voorzieningen zijn. U zei het en we ondernamen nu actie. We hebben onszelf geëngageerd om onze jeugd, kinderen, ouderen en gehandicapten vrediger te maken om in deze stad te wonen. Vertrouw ons voor ons, we zullen je vertrouwen niet frustreren, Onun zei hij.

In zijn toespraken zei de vice-premier van Erzincan Süleyman Karaman, incan. We zijn erg blij met nieuwe dingen in Erzincan. Erzincan is een zeer mooie stad met natuursporten, toerisme, aangepaste start-en landingsbaan zal veel mooier zijn. Daar vechten we voor. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het komen in de sneeuw in de winter


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen