Elektrische bussen naar Ease Traffic in Manisaelektrische bussen manisa om het verkeer te ontspannen
elektrische bussen manisa om het verkeer te ontspannen

Manisa Metropolitan Municipality Burgemeester Cengiz Ergun, Manisa Metropolitan Municipality Web TV's Gündem Speciaal programma als gast maakte de agenda. President Ergün, elektrische bussen startten de testrit met het begin van de eenrichtingsaanpassing van de verkeersstroom in de verkeersstroom, zei dat de tijd met de helft is ingekort.

President Ergun, de Manisa Metropolitan Municipality WEB TV Gündem Speciaal programma op de test voor een tijdje, vervolgde de schone, comfortabele en vooral, milieubeschermende elektrische bussen raakten over het onderwerp. President Ergün gaf ook informatie over de nieuwe verkeersstroom die via UKOME in de stad werd geïmplementeerd. Yeni Allereerst wil ik dit uitdrukken. Manisa Gemeente, de voltooiing van het transport masterplan in Turkije en samen met de grootstedelijke 3. of 4. Metropolitan. Je kunt op geen enkele manier verder gaan met de radicale beslissingen die je neemt binnen de provincie, tenzij je het Masterplan voor het Transport hebt voltooid. Je moet allerlei beslissingen nemen in de nieuwe wet, nieuwe regelgeving, de UKOME, waar de meningen van alle instellingen worden genomen. In het eerste jaar nadat we de metropool werden, voltooiden we het masterplan voor transport met een jaarlijkse 1-1,5. We hebben dit geïmplementeerd als de eerste actie op het punt van vernieuwing van voertuigen voor openbaar vervoer in het provinciale centrum en de districten. In de stad 17 vandaag, meer dan duizend oude minibussen, minibussen van het dorp, zoals vernieuwde voertuigen. Daarnaast werkt onze 88-bus, die dient om onze burgers te bereiken in het districtscentrum van de duizend 160-buurten en van de districtcentra naar het centrum van Manisa, vandaag actief in MANULAŞ. Deze voertuigen dienen als GPS-gebaseerde, op camera's gebaseerde, lagevloerbussen binnen MANULAŞ. MAN

Trafik Het verkeer was gesloten tijdens de piek van de dag "
President Ergün wees erop dat het verkeer op bepaalde tijden van de dag werd afgesloten en zei: kit Het grootste probleem van het centrum van Manisa is verkeersopstopping. piekuren vandaag in de ochtend en we OSB gaan om de intensiteit van de terugkeer in de vroege uren van de dienst voertuigen en de terugkeer avonddienst toenemen na 15.30-16.00 werd opgesloten in Manisa belangrijkste verkeersaders. Het is niet alleen een geval van Manisa. In het kader van het masterplan voor transport dat hiermee verband houdt, hebben we ook de wegen van het centrum van Manisa in kaart gebracht. Alle werkzaamheden aan dit is nu voltooid. Moris Şinasi van de kruising aan het einde van dit onderzoek, Buitenlandse buurt, Sheikh Fenari moskee, twee lokken Moskee, Sultan Moskee in de Rode Brug en over de streep in een richting komst van Manisa center toepassingen. Eveneens Seyfettin van de onlangs gebouwde City Hospital via Bey Caddesi, de overheid voor, Moris Şinasi na de Crossroads, die zal gaan naar de Celal Bayar University Hospital lijn die we een one-way circuit hebben ontvangen, "zei hij.

"Onze eerste prioriteit"
Het verstrekken van informatie over de doelstellingen van de innovaties gemaakt in vervoer President Ergun, Gün In deze twee-lijns elektrische bussen voornamelijk bedoeld wat. We hebben 155-stukken van turkooise kleur in het centrum van Manisa. Over 168-7 is al jaren actief. 8 20-meters en 18 2-meters, 25 xNUMX elektrische bussen zijn tot nu toe 22 geleverd. Wanneer de levering van deze bussen is voltooid, zal een nieuwe garage naar het centrum van de stad komen. We hebben de lijn niet overgenomen omdat de levering van de bussen niet voltooid was. In Manisa waren er lijnen waarop de 13-bus op het toegangspunt eerder had gewerkt. We hebben al deze lijnen vernieuwd. We hebben gewerkt aan het verkorten van transporttijden. De nieuw gecreëerde 168 verminderde de transporttijd zelfs met de helft. 14 is nu in 50 minuten. We hebben een protocol gemaakt met coöperaties van 25. 155 1 voertuig vanaf maart, nu Manisa Metropolitan Municipality MANULAS-bedrijf begon onder onze controle te werken. Ze zitten allemaal in ons zwembad. MANULAS over hoe je betere service kunt bieden aan mensen, hier als het bedrijf van de Metropolitan Municipality om met hen samen te werken, om beter te bieden aan de burgers zal werken. Y Het zal onze prioriteit zijn om onze burgers sneller vervoer te bieden door gebruik te maken van het openbaar vervoer in plaats van hun privévoertuigen te gebruiken, waardoor het gebruik van het openbaar vervoer veel sneller zal toenemen, zei hij.

X Het openbaar vervoer in Manisa is 8 taşıma
Het gebruik van het openbaar vervoer in Manisa is erg laag. Een zeer laag tarief. Tegenwoordig zit in alle grote steden, de hoofdslagader, de ruggengraat vol met beslissingen over de verkeersverandering. Het 8-instituut, dat vervoersagentschappen zoals de gendarmerie, de brandweer, de veiligheid, de districtsgouverneur en de districtsgemeente omvat, bevindt zich in de UKOME. Beslissingen worden genomen met de algemene opinie van iedereen. We maken alleen plannen als Department of Transportation, we brengen suggesties naar UKOME. Je bereidt projecten voor en presenteert deze. In het geval van klachten uit het veld, worden beslissingen genomen door de petities over te dragen van de burgers naar UKOME. De beslissing om in een plaats te worden geplaatst, wordt zelfs in UKOME genomen. Je moet UKOME doorlopen zelfs voor de school, voor de parken en zelfs een cariës om het snelle verkeer te vertragen.

Yol Doel van preferentiële paden "
President Ergun, die beweert dat er een doel is van het maken van voorkeurswegen, een sadece preferentiële manier, alleen elektrische bussen vanaf hier en 155 coöperatieve 168 tool zal passeren. De informatie die ik ontving van het management van het centrum van de kleine industrie vanuit het midden van de 12 minuten. Dit keer voor 30 minuten. De functie van dit pad is om de verkeersstroom te garanderen. De tweede factor wordt gebracht door particuliere voertuig en dat door de stad, op sommige plaatsen 4 van voertuigen die gebruikmaken van de rijstrook op sommige plaatsen is een manier om de route naar 3 rijstrook te gebruiken, "zei hij.

"Kort verblijf is toegestaan"
Een manier om de toepassing van tools die hen in staat stellen betere route volgt uitdrukken of president Ergun doen, "Dit is in lijn met de 06.00 09.00 in de ochtend, de dag na 15.00 19.00 helderder totdat het verbod werd ingevoerd. Morning Break met 09.00 15.00, periode 6 uur, de burgers in de tijd van 's morgens tot' s avonds om xnumx'y 19.00 aanmerking kwam voor preferentiële weg over de stoep met tijdelijke helderder. Tussen deze periodes mochten onze burgers parkeren en goederen laden en parkeren totdat ze iets uit de winkel ontvingen. Het grootste probleem is dat iedereen zijn auto voor zijn winkel wil zetten. We hebben nul bezetting in onze hoofdaders. De nulbezettingstoepassing, die wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat onze burgers, families, moeders comfortabel op de trottoirs lopen. In de enquêtes is 06.00 tevreden. Onze burgers zeggen dat ze blij zijn met deze praktijk. Percentage 90 knippen is niet tevreden. Wie niet gelukkig is, zullen ze voor de winkel tentoonstellen om de goederenhandel te verwijderen. Vanaf vandaag ontvingen we met de komst van 10 minuten van de servicebussen van de fabrieken de vragen 'Waarom ben je vroeg?' Een half uur is nu beschikbaar in 15-12 minuten. Hierna komen de servicewagens later dan de 13 minuten bij de service aan. Onze burgers zullen het huis meer te laat verlaten dan 15 minuten. De tijd is heel belangrijk en kostbaar voor de mens, zei Zaman.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.