Opvoeders bezoeken TÜVASAŞopvoeders bezoeken tuvasasa
opvoeders bezoeken tuvasasa

In het kader van het programma gözlem Toegang tot informatie uit primaire informatiebronnen, observatie ter plaatse, ervaring opdoen en permanent leren verzekeren "geïmplementeerd door het ministerie van Onderwijs; Een studiegroep bestaande uit bestuurders en leraren van Sakarya Provinciale Directie van Nationale Educatie bezocht TÜVASAŞ.

Het programma, inclusief managers van TÜVASAŞ, Dr. In de trainingshal van Metin Yerebakan, na de presentatie van de promotiefilm van TÜVASAŞ en het bedrijf, werden productie-eenheden voltooid en werd de informatie-uitwisseling voltooid.

Tijdens de presentatie van de werkgroep heeft de adjunct-directeur-generaal Dr. Dr. Yakup KARABAĞ verklaarde dat alle aspecten van het leven in ons onderwijssysteem en integratie met de toepassing een noodzakelijke en bevredigende ontwikkeling zijn en dat ze klaar zijn om te helpen bij allerlei soorten trainingsactiviteiten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.