Overgang in Efeler, 4 Dag en dag gesloten voor verkeerSpoorovergangen tijdens doorreis
Spoorovergangen tijdens doorreis

De overweg in het district Soğukkuyu in het district Efeler in Aydın is sinds 4 afgesloten voor verkeer. Het feit dat de barrière op de spoorbaan die tot de enige rijstrook wordt herleid, niet wordt gemaakt, trekt een grote reactie aan tussen de chauffeurs en de handelaars in de regio.

4 was een dag afgesloten voor verkeer en een enkele rijstrook op de snelweg. Vooral 's avonds, dat is een van de drukste wegen in het gebied van het spoor in de weg naar de reparatie van de barrière en niet worden geopend, wordt de snelweg opgewacht door de dolmuşları. De handelaars in de regio zijn ook ongemakkelijk en zullen naar verwachting door de autoriteiten zo snel mogelijk worden opgelost.

CD Als er een ongeluk gebeurt, is de verantwoordelijkheid TCDD "
Een burger die zijn naam niet wil geven aan de winkeliers van de regio, heeft verklaard dat er een grote moeilijkheid is en dat de weg dringend voor het verkeer moet worden geopend. Een burger die haar reactie uitte, 'een auto raakte de slagboom voordat de trein passeerde. En dan sluiten ze de weg. Deze barrières werden gerepareerd en gebouwd door de autoriteiten in Izmir. Naar verwachting zal het de komende dagen worden gemaakt. Ik wacht nog steeds. Er wordt gezegd dat de barrières die op de weg worden gebruikt automatisch zijn. Een van de drukste plaatsen in Aydın is deze regio. Als buurtwinkeliers voelen we ons ook ongemakkelijk. De chauffeurs zijn berucht. Het leidt ook tot spanningen bij files. Deze plaats moet dringend worden gerepareerd. Ook al is hier een ongeluk gebeurd, de staatsspoorwegen zijn schuldig. Noch een excuus, noch een geluidsindicator is ietsde Sesgazete)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.