World Smart Cities Congress Istanbul 2019 begintwereld van slimme steden van Istanbul conventie begonnen
wereld van slimme steden van Istanbul conventie begonnen

"World Intelligent Cities Congress Istanbul'4 Büyük, gehost door de Metropolitan Municipality van Istanbul, werd dit jaar gehouden voor 19; IMM president en de AK-partij kandidaat Buyukcekmece Burgemeester Mevlüt Uysal, Industrie en Wetenschap Minister Mustafa Varank, de AK-partij presidentskandidaten Binali IMM begon met een ceremonie die werd bijgewoond talrijke binnenlandse en buitenlandse professionals uit de industrie met bliksem. Sprekend bij de ceremonie tam, "We care diensten die wij nodig hebben om mensen te voorzien van intelligente systemen als een gemeente. We willen Istanbul naar een stad tillen die baanbrekend is geweest in de productie en ontwikkeling van intelligente systemen

World Smart Cities Congress Istanbul 4 ehir, dat dit jaar werd georganiseerd door de Metropolitan Municipality van Istanbul, is begonnen aan 19. Het congres en kermis in de Eurasia Show en Art Centre is open tot 19 maart. Turkije en baanbrekende slimme stedelijke transformatie in de wereld van de binnenlandse en buitenlandse bedrijven hebben een nieuwe generatie van intelligente systemen ontwikkeld, vond plaats op de tribune. In dit gigantische platform waar de ideeën, projecten en ontwerpen met betrekking tot de technologische systemen van de toekomst zullen worden besproken, zal 15 meer dan duizend professionals ontvangen.

Slimme steden, alle belanghebbenden van het systeem van de "Smart Cities World Congress istanbul'xnumx" samenbrengen werd gehouden voor de openingsceremonie. Tijdens de ceremonie; AK Partij Istanbul Metropolitan Municipality President Candidate Yıldırım, Industrie en Technologie minister Mustafa Varank, IMM voorzitter en de AK-partij Buyukcekmece burgemeester kandidaat Mevlut tam, binnenlandse en buitenlandse groot aantal gasten, academici, deskundigen, vertegenwoordigers van de industrie en nam de deelnemers plaats.

UYSAL: RL HEEFT BEHOEFTEN AAN DE TECHNIEK UY NODIG
In zijn toespraak tijdens de ceremonie, met nadruk op de prioriteiten zijn veranderd met de ontwikkeling van de technologie in het dagelijks leven tam ", noemen we Smart Cities concept, object geladen op de menselijke geest is om het systeem meer functioneel en praktisch te laten werken. De toename van de bevolking in de stadscentra levert problemen op. Eeuwen geleden, 'Waar en hoe kunnen we water naar Istanbul brengen?' Nu denkt men dat 'Hoe kunnen we deze stad beter maken in bepaalde onderwerpen zoals bereikbaarheid, transport, sociale activiteiten?' is het antwoord op de vraag. Tegenwoordig ontwikkelen communicatie en technologie zich snel. De telefoon kwam in ons leven ongeveer 20 jaar geleden, heeft bijna alles toevertrouwd vandaag, was het ondenkbaar dat kan worden omgezet in een mobiel systeem geïnstalleerd is, "zei hij.

UYSAL: I We willen graag prioriteit geven aan de productie en ontwikkeling van intelligente systemen UY
Uysal verklaarde dat zij belang hechten aan de ontwikkeling en implementatie van slimme systemen. 00 jaar geleden bij de beoordeling van het comfort glasvezelkabels, nu wijdverbreide gebruik van intelligente systemen, draadloze versnelling van infrastructuurdiensten, produceren en locatie in een van de conditio sine qua non voor de realisatie van de visie om een ​​ontwikkelde stad. Als gemeenten geven we om slimme systemen in de diensten die we mensen moeten bieden. We willen Istanbul naar een stad tillen die leidt tot de productie en ontwikkeling van intelligente systemen. We geloven dat dit congres zal duren voor 20, academici, experts, private en publieke bedrijven; zich meer comfortabel leven van de stad, in het kader van intelligente stedenbouw visie van wat de stad gaat op zoek naar het antwoord op de vraag kan worden gedaan. Technologie heeft een betekenis als ze de mens dient. Als het niet werkt, is er een probleem. Hier proberen we technologieën te ontwikkelen die de mensheid van dienst zijn met dit begrip, denk hij.

VARANK: "We zullen TURKIJE eerste gedachtewisseling een Smart Mobility STAD EN AANVRAAGCENTRUM ISTANBUL"
Zei dat ze zullen investeren in Istanbul voor de generatie van nieuwe generatie technologieën, zei Varank, ank In dit congres, zullen projecten en ontwerpen met betrekking tot de slimme steden van de toekomst worden besproken; 10 zal meer dan duizend professionals ontmoeten. We zullen de mogelijkheden van technologie op de beste manier gebruiken in onze steden en we zullen nieuwe horizonten openen met slimme steden. Met de smart city-oplossingen die we in Esenler zullen implementeren, zullen we het eerste testcentrum voor smart city- en mobiliteitstoepassingen van ons land implementeren. In Europa zullen we een stad bouwen waar de nieuwste toepassingen van elektrische en autonome voertuigen in de echte omgeving kunnen worden uitgeprobeerd.De technologieontwikkelingszone die in Esenler moet worden gevestigd; In het hart van Istanbul zal IT een economisch centrum zijn waar software en slimme stadstechnologieën worden ontwikkeld en geproduceerd. National Technology zet ons ertoe aan verspreid over Turkije, om het bewustzijn van de technologie en de productie te verhogen op de beste manier willen we de unieke potentieel van onze jongeren te evalueren, "zei hij.

YILDIRIM: KUR WE ZULLEN ISTANBUL BOUWEN AAN DE PRODUCTIE VAN 4 NEW YENİ
Yıldırım zei dat 4 een nieuwe basis zal leggen voor de productie van nationale en nationale technologieën. Het internet der dingen vertrouwt ook op het basisproces van 2021, dat we definiëren als receptormeting, communicatie van het zenuwstelsel, geheugengeheugens, opslag en analyse van hersenopnames, besluitvorming en toepassing. Van het perfecte systeem van de Schepper, bijvoorbeeld; we moeten alles in de stad meten; opslag, grote gegevens analyseren en beslissingen nemen op basis van synthese. We zullen alle diensten van Istanbul Metropolitan Municipality aanpassen aan deze transformatie en transformatie met het Istanbul 52.2-model. Dit zal de basis zijn voor 2020 waar deze technologieën zullen worden geproduceerd. Deze zijn:

Bayrampaşa centrum kunstmatige intelligentie (software en rekenkracht 4.0) om te bewijzen Technology Base Turkije.
Industrial Development Zone zal worden gevestigd in Pendik, waar intensieve investeringen zullen worden gedaan in R & D (Clean Industry 4.0).
Een nieuwe generatie landbouw (4.0 van de landbouw) zal in Eyüpsultan worden ontwikkeld.
The Biotechnology Valley in Tuzla (4.0 of Health). Het zal nieuwe wegen openen op het gebied van gezondheid. Als we de weg vrijmaken voor openbare universiteiten, zullen deze centra vervullen voor onze ondernemers en de particuliere sector, het concurrentievermogen van Turkije in strategische sectoren top te maken. Met het ontwerpcentrum dat in Haydarpaşa zal worden gevestigd, zullen deze ideeën worden gebrandmerkt en op de markt worden gebracht. Ideeën op het gebied van stedenbouw en bestuur in deze bases; projecten, zullen investeringen ontstaan. Hand in hand met jonge mensen; We zullen slimme toepassingen ontwikkelen op alle gebieden van urbanisme, van transport tot energie, van veiligheid tot infrastructuur.

YILDIRIM: C WE WETEN JONGE ONDERNEMERS YIL
Ze moeten hun jonge geesten voor de ontwikkeling van de technologie en benadrukte dat ze in alle gebieden van de Lightning, "Dit project zal bevorderen, of het project, en niet in de technologie spoor Laten we zeggen, niet leefbaarder, veiliger, productiever, ze voor een groenere en milieuvriendelijke Istanbul zal doen. Om dit te doen, hebben we nieuwe beroepen, jonge geesten, nieuwe technologieën en producten nodig. We zullen jonge ondernemers op elk gebied aanmoedigen. We zullen in het kader van bescherming en beveiliging van persoonlijke gegevens anoniem verschillende grote gegevens die in Istanboel zijn verzameld voor jonge mensen en ondernemers anoniem openen. De behoeften van de slimme stad zullen hier ook worden verstrekt. Dus hij komt naar Istanbul, met jonge mensen. die gelijke tred houden met de tijd, de pionier van de technologische vooruitgang, leefbaarder, vreedzamer, veiliger, handige vervoer dat Istanbul zal een centrum van attractie. Op deze manier zal Istanbul internationale investeerders aantrekken en die dag een financieel centrum worden. Als gevolg van dit alles zullen er meer banen, meer werkgelegenheid en meer welvaart zijn voor Istanbulite. Istanbul 4.0 zal de pionier zijn van de nieuwe informatierevolutie met onze 5.5 miljoen jonge mensen. Turkije zal sırtlayan langs de weg om een ​​wereldmacht. Kortom, stel je voor zoveel als je kunt voor Istanbul. Nog 18 dagen om applicaties te doen die je dromen zullen forceren. De beslissing is aan jou. Als we deze taak aannemen met de steun van Istanbul, zullen we heel goed werk verrichten. We hebben geen aarzeling, zei Bundan.

Na de toespraken, de burgemeester en de AK Partij Büyükçekmece kandidaat-kandidaat Uysal; AK Partij IBB Presidential Kandidaat Binali Yildirim met minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank gaf een speciale Istanbulkart cadeau. Met de deelname van de protocoldelegatie werd het openingslint van het congres beëindigd. Nadien bezochten Yıldırım, Uysal en Varank de stands in de tentoonstellingsruimte. Yıldırım bezocht de stand van Istanbul Metropolitan Municipality en ontving informatie van de autoriteiten over de nieuwe generatie slimme systemen. In het kader van de Zero Waste-visie heeft de IMM-dochteronderneming de door ISBAK ontwikkelde Smart Recycling Container van dichtbij bekeken. De IMM-dochter onderzocht de afvalrecyclingproducten door ISTAÇ.

DESKUNDIGEN IN 9 APARTE SESSIES ZULLEN DE TECHNOLOGIE VAN DE TOEKOMST BEPALEN
15 9 aparte sessie wordt gehouden in maart. In de sessies waaraan academici, experts, vertegenwoordigers uit binnen- en buitenlandse sectoren zullen deelnemen; kwesties als ondernemerschap en economische ontwikkeling, innovatieve technologieën, big data en stadsbeheer, energie, milieu, transport en governance zullen worden besproken in het perspectief van slimme steden.

BINNENLANDSE EN BUITENLANDSE BEDRIJVEN ZIJN IN DEZE TENTOONSTELLING!
Fair; IBB medewerkers ISBAK, ISTAÇ, ISPARK BELBER I, İSTTELKO I, BİMTAŞ, Energy Inc, ISTON İgdAŞ METRO ISTANBOEL, UGETAM en MEDIA Inc. met IETT behoren tot iSki en aanverwante afdelingen stands plaatsvindt. Er zijn veel binnen- en buitenlandse vooraanstaande bedrijven die werken op het gebied van slimme stadssystemen en openbare bedrijven wachten op hun bezoekers op de beurs.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.