Ondertekend op de weg naar DubrovnikDubrovnik inkaya leiden tot maatregelen bewegwijzering
Dubrovnik inkaya leiden tot maatregelen bewegwijzering

Bursa Metropolitan Municipality is gebouwd voor alternatief vervoer naar Uludag, maar het is verboden.

Aan de ene kant maakt de Metropolitan Municipality, die stappen onderneemt om enerzijds het stedelijk vervoer te ontspannen en anderzijds de transportinvesteringen, de bestaande wegen veiliger te maken voor zowel voertuigen als de wegen. De Metropolitan Municipality nam als alternatief voor het verkeer op Çekirge Street de nodige maatregelen voor een veiliger gebruik van de toegangsweg naar Dobruca Street İnkaya. Wanneer de waarschuwingsplaten met de 2.60-meterhoogtegrens, die fungeert als een plug-in aan beide ingangen van de weg, wordt geplaatst, kan de weg nu alleen kleine voertuigen gebruiken.

"Het belangrijkste probleem is de menselijke gezondheid"

Burgemeester Alinur Aktas, district Osmangazi in het Dobrogea Uludag buurt studies om de weg te evalueren geopend zo spoedig mogelijk om de toegang 2014 te bieden. Voorheen de weg omdat de weg zich in verkeersongevallen dat de toetreding van grote voertuigen verboden, maar Aktas President aangeeft dat grote voertuigen hoewel nog steeds bleef het deze weg, "hier bus te gebruiken en hoewel het verbod op toegang van vrachtwagens, we weten dat als gevolg van de overtreding, helaas soms ervaren ongewenste ongevallen . De belangrijkste kwestie in het leven is de menselijke gezondheid en aan het eind van de dag bereikt iedereen thuis en met zijn gezin gezondheid. We hebben ons deel gedaan als de Metropolitan Municipality. Bussen, bestelauto's, vrachtwagens en grote voertuigen, zoals tractor bestuurder met de ministerie van Verkeer van het voorzitterschap om op deze manier ons team werkt gebruiken, staalconstructies geplaatst in de input en output paden. Dit maakt het mogelijk toegang doorrijhoogte 2 60 meter van wegvoertuigen verboden door het beperken van de toegang geblokkeerd centimeters als fysiek, "zei hij.

President Aktaş waarschuwde dat burgers die deze weg gebruiken in het vervoer naar Uludağ voorzichtig moeten zijn en verklaarden dat ze op alle wegen werken voor de veiligheid van voetgangers en voertuigen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.