Vervoer naar Dilovası op het kruispuntdilovasina bereiken met deze holte
dilovasina bereiken met deze holte

Kocaeli Metropolitan Municipality voltooide de verbindingsknooppunten van de westelijke verbindingsassen in Dilovası en faciliteerde de toegang tot de wijk door het westen. Kocaeli Metropolitan Municipality, die blijft investeren in Dilovası, zal de entree van het district in het oosten vergemakkelijken door het Eynerce Crossroad-Yavuz Sultan Selim Caddesi Connection Road Project. Dilovası district D-100 wegparticipatie en scheiding van het Eynerce Junction Dilovası stadscentrum, dat zich uitstrekt van de kant van Yavuz Sultan Selim Street zal worden gecombineerd met de zijweg. Het verkeer wordt verzekerd door de zijweg die is geopend met de verbindingsweg.

INTRODUCTIE IS COMFORTABELER
Eynerce Junction ligt aan de snelweg D-100 en heeft een belangrijke plek in het centrum van Dilovası. Dilovası D-100 snelweg zijstraat (Yavuz Sultan Selim Street) is beschikbaar in twee richtingen. Aangezien het niveauverschil tussen D-100 en zijweg niet kan worden bereikt als gevolg van wegcontinuïteit, is het mogelijk om op andere manieren indirect van de D-100 snelweg naar het centrum van Dilovası te gaan. Met het nieuwe project zal dit probleem worden weggenomen en zal het transport naar het districtcentrum regelmatiger en gemakkelijker verlopen.

VERBINDING WEG EN RETRO VERBINDING
In het kader van het bovengenoemde project zal de rotonde en verbindingsweg die in het huidige Eynerce Junction wordt gebouwd, aanzienlijke faciliteiten bieden. Toegang tot het centrum van de stad Izmit met een directe toegang tot het centrum van Dilovası wordt via de weg aangeboden. In het kader van het werk in kwestie is de bestaande duiker gesloopt en vervangen door nieuwe 270-meters met gewapend beton. De regenwaterlijn werd voltooid aan de straat Yavuz Sultan Selim, waar Eynerce Junction wordt verbonden. Daarnaast worden er duizend 250-meters langs de Yavuz Sultan Selim Street-wegenbouw aangelegd en wordt de elektrische lijn onder de grond geplaatst.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.