Derince Rıhtım Caddesi heeft een moderne uitstralingDerince Rihtim Street
Derince Rihtim Street

Kocaeli Metropolitan Municipality, die de straten op veel punten van de stad vernieuwt en een moderne uitstraling geeft, blijft de projecten finaliseren. De constructie van de bovenbouw werd voltooid op de duizend meter van de 500-meter Rıhtım Street, net achter het Derince Wonderland. Als onderdeel van de bovenbouw werd 5 bin 737 ton asfaltverharding gebouwd op de Rıhtım-straat.

4 DUIZEND 250 METREKARE PARKETPRODUCTIE IS GEMAAKT
De Metropolitan Municipality, die blijft werken om het stadsvervoer te vergemakkelijken, heeft veel straten vernieuwd en een moderne uitstraling gegeven aan de stad. In dit kader voerde Büyükşehir de renovatiewerken van de Rıhtım-straat uit. De werken werden uitgevoerd in de 9 duizend 610 ton PMT-materiaal leggen. Duizend 3 tonvulling en 600 bin 4 ton asfaltverharding werden gedaan in het studiegebied op straat.

TOEGANG TOT HET STRAND
Het strand van Derince Wonderland trekt veel belangstelling, vooral in de zomer en het voorjaar. Rıhtım Caddesi, dat het transport van de burgers als een belangrijke slagader naar de kust van Wonderland biedt, is begonnen de burgers te dienen in zijn moderne en nieuwe vorm. Een driedimensionale voetgangersoversteekplaats is ontworpen voor voetgangers in de straat, die momenteel herbebossing en groenvoorziening ondergaat.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.