8 gestreepte nieuwe ringweg van Denizli geopend voor verkeerDenizli was de vluchtstrook van het verkeer leiden tot nieuwe milieu-
Denizli was de vluchtstrook van het verkeer leiden tot nieuwe milieu-

Denizli Metropolitan Municipality voltooide de 50-meter breed New Ring Road, werd geopend voor verkeer. + 4 4 8 in totaal lane, 2 helderder het gebied, fietspad en Denizli's eerste weg vergeleken met de luchthaven met zijn brede trottoirs nu betekent dat de Metropolitan burgemeester Osman Zolan gebruiken. Ali Marim Boulevard die aansluit New Ring Road Interchange Hal tienduizenden voertuigen naar het centrum van de stad in te voeren.

Als grote gebieden Denizli vervoer projecten die worden uitgevoerd door de Metropolitan Municipality, Ali Marim Hal Boulevard Interchange Road koppelen van de nieuwe Environmental Services nam de ceremonie. De ceremonie, Denizli gouverneur Hasan Karahan, de AK-partij Grupbaşk voorzitter Cahit Ozkan, de AK-partij Denizli adjunct Hawk t, Ahmet Yildiz en Nilgun Oke, burgemeester Osman Zolan, de AK-partij Denizli Provinciaal voorzitter Necip Scion, MHP Denizli Provinciaal voorzitter Cafe Birtürk, gasten, en een groot aantal burgers was aanwezig. Homage in bulunulup National Anthem door te beginnen ceremonie van de opening speech, President Osman Zola, 2004 In dat duizend 134 het aantal voertuigen gevestigd in Denizli, vandaag uitgesproken dat aanleiding is om de 417 duizend deze figuur, zei hij 15 jaar aantal voertuigen heeft meer dan 3 vloer verhoogd.

"Tot nu toe hebben we 16-kruispunten gebouwd"

Burgemeester Zolan verklaarde dat ze veel investeringen op het gebied van transport hebben gedaan. Vandaag openen we nieuwe wegen zoals we zullen doen. We zijn er trots op de eerste lokale en nationale in Turkije, zijn we met behulp van de Traffic Management System. We kregen ook onze beloning in Turkije over. Maar het is niet een kwestie van onze natie op de noodzaak om een ​​vonnis te verkrijgen, om de moeilijkheden te overwinnen aan te pakken, "zei hij. New Ring Road met tal van zou krijgen van het invoeren van het centrum van het voertuig, zodat burgers comfortabel en President Zola wees erop dat het zal reizen zonder tijdverlies, "Dit zal onze manier we deden in onze pre zien van Hal Junction openen. Deze weg sluit aan op Hal Junction, Ankara - Izmir Crossroads Boulevard en Bozburun totdat we bereiken, "zei hij.

Waarschuwing voor bestuurders: "Dit is geen racebaan Sür

Terwijl burgemeester Osman Zolan benadrukte dat de infrastructuur over de hele weg is aangelegd, zei hij: "Er is een project waarbij 4, 4 wordt overwogen. Ik hoop dat onze stad veelbelovend zal zijn. Moge Allah geen ongeluk of problemen veroorzaken. We vertellen onze chauffeurs om hun voertuigen zorgvuldig te gebruiken. Dit is comfortabel, ruim maar dit is geen racebaan. Door aandacht te schenken aan deze kwesties, zouden onze burgers vaarwel moeten nemen. Het verkeer dat door onze stad komt, zal hopelijk hier komen, Ş zei hij. Burgemeester Zolan vervolgde zijn toespraak als volgt: "Op een dag zullen we deze wereld passeren. Het belangrijkste is om een ​​spoor achter te laten. Het belangrijkste is om het werk achter te laten. We doen zijn best. In dienst van onze natie, zijn we in de poging om de problemen van onze natie op te lossen. Als we dat kunnen doen, zijn we blij

"We openen de prachtige werken"

Plaatsvervanger Ök wenste dat de New Ring Road een veelbelovende, veelbelovende, erse Osman Zolan, burgemeester van de Metropolitan Municipality, zou zijn geweest, die elk punt van de stad raakte. Ik wil onze president Osman Zolan en zijn hele team bedanken. Moge Allah ervoor zorgen dat onze burgers dit pad zonder gedoe gebruiken, zei hij. Yıldız, ıy Elke dag hebben we nog een andere eer, onze burgemeesters maken ons echt trots. We vertegenwoordigen ook onze stad in Ankara. De afgevaardigden van elke provincie hebben niet zoveel geluk. We openen de prachtige artefacten. Ik feliciteer onze burgemeester, de heer Osman Zolan, en bedank hem en zijn hele team Say.

"We kunnen de opening niet inhalen"

MP Tin verklaarde dat de manier waarop ze zullen openen erg breed is en daarom lijkt op het vliegveld en zei, yol, moge Allah tevreden zijn met mijn president. Hij raakte elk deel van de stad aan en bood het aan het publiek aan. Dit is een mooie race. Het is zo leuk om het op het gebouw te zetten. We kunnen de opening van de faciliteiten die ze maken naar alle delen van de zee niet maken. Ik wil graag onze voorzitter Osman Zolan en iedereen die heeft bijgedragen aan dit project bedanken Group vice president Ozkan, ım We houden van onze liefde Denizli. Ons doel hier vandaag is om ons enthousiasme en enthousiasme te delen door onze dierbare burgers te ontmoeten. Ik dank u hartelijk voor het feit dat u deel uitmaakt van deze opwinding. In democratieën zijn diegenen die deze services uitvoeren eigenaar van de services. Om deze reden hebben onze gewaardeerde burgers deze diensten vervuld, zei Onun.

"Denizli ziet er beter uit"

Gouverneur Karahan, zei dat het zeer goede service de nieuwe Ring Road, "de weg in de vorm van Denizli landingsbaan ziet er mooier. Transportproblemen worden één voor één opgelost. Ik dank degenen die hebben bijgedragen. Moge Allah Zijn diensten schenken op de weg van onze natie Na de toespraak werd het openen van de weg gedaan met gebeden. + 4 4 8 in totaal lane, 2 helderder het gebied, fietspad en Denizli's eerste weg vergeleken met de luchthaven met zijn brede trottoirs nu betekent dat de Metropolitan burgemeester Osman Zolan gebruiken. Gouverneur Zolan werd vergezeld door gouverneur Karahan, MP Tin en Ök.

Nieuwe ringweg

Ali M Ik boulevard koppelen van de Hal Junction, New Ring Road met 1200 Huizen, Akdeniz, justitie, Gümüşler, drie zijn Göveçlik, Yenisafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçu'nun zijn, Overvloed, Aanstekers, tientallen van de wijk Izmir Boulevard Kadi en KARAHASANLI, Bozburun weg en van hier naar Ankara weg veilig. De nieuwe tool zal tienduizenden op te slaan in het centrum van de stad vanaf de Ring Road, zal aanzienlijk verminderen verkeerscongestie. 50 meter brede New Ring Road, gaat 4, 4 aankomst, 2 Parklake gebied, bestaat uit pocket fietspad en bus. In beide richtingen is er ook de slimme 3-kruising op de ringweg waar de stoep zich bevindt.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.