Truck and Truck Garage in Denizli Opened Servicevrachtwagen in de zee en de garage toren werd geopend voor service
vrachtwagen in de zee en de garage toren werd geopend voor service

Denizli gemeentebestuur van de truck en de truck om de ongelijke helderheid van het centrum van de stad te voorkomen en aangevuld met het doel om het verkeer in de stad Denizli gemeente Truck garage openingsceremonie werd gehouden ontspannen.

Denizli reus steeg na de shuttle te realiseren Metropolitan Municipality, behoeften op lange termijn van de stad van de truck en nam in een ceremonie gehouden in de tar garage. Openingsceremonie van de Denizli adjunct Hawk Tin, Denizli burgemeester Osman Zola, Merkezefendi gouverneur Dr. Adem Uslu, district burgemeesters, vervoerders, gasten en veel burgers bijgewoond. Transporteurs en Solidariteit Association President Feridun Intellectual Akyol, opmerkend Truck garage dat ze geloven zullen goede kwaliteit aan de transportsector in Denizli te brengen, "Zo'n faciliteit we nodig hadden voor een lange tijd. Vandaag kwamen we op dit punt, zou truckers en verladers transacties namens Osman Zola graag onze voorzitter bedanken, dank u, Be There. God zegene je, Allah

45.000 is opgericht op vierkante meters

Denizli Metropolitan Municipality Burgemeester Osman Zolan verklaarde dat zij een primeur realiseerden in Denizli met Truck and Truck Garage en zeiden: ile Dit is een plaats waar onze zee al heel lang behoefte aan heeft. We beloofden 5 jaren geleden toen we vertrokken. Onze broeders en zusters waren ook veelgevraagd. We hebben dit verzoek ontvangen en er een project van gemaakt. Dankzij de vrachtwagen en garagegarage die we al vele jaren wensen, zetten we de service in dienst President Osman Zolan verklaarde dat het probleem van het parkeren van vrachtwagens en vrachtwagens in het stadscentrum samen met de faciliteit zou worden geëlimineerd, en ook onze chauffeursbroeders leden onder dit probleem. Burgers werden ook gestoord door enorme vrachtwagens en trekkerparken. Hier, 45 duizend vierkante meter grond op een manier die past bij onze stad, de eerste vrachtwagen- en vrachtwagengarage die in de zee is gemaakt, zei Burada.

"We zullen doorgaan steen op steen te zetten en aan de behoeften te voldoen"

De president Osman Zolan herinnert eraan dat de faciliteit zal worden geëxploiteerd door de vereniging Transport en Solidariteit: "Ik wil onze vereniging, onze broer en zus, bedanken. Ze leggen hun handen onder de steen. Ik wil graag mijn collega's bedanken die tot nu toe bij ons zijn geweest. We gaan de eer opeisen. We zullen doorgaan steen op de steen te zetten en aan de behoeften te voldoen. Godzijdank heeft mijn God ons deze schoonheden getoond. Truck en Truck Garage, Denizlimize, veel geluk, Kamyon

Rondom Denizli

Denizli Adjunct-gouverneur van Tin Tin, zo'n belangrijke faciliteit voor Denizli, dankzij president Osman Zolan'a bedankt, "Ik heb een Osman Zolan nodig voor elke stad," zei hij. Ye We reizen de districten, we zijn gisteren naar Baklan, Güney, Bekilli gegaan. We zijn erg blij met onze president Osman Zolan, waar we ook zijn, ze zijn erg tevreden over de Metropolitan. Wat een gemeente moet doen is de beste diensten in alle uithoeken van Denizli brengen met de bevolking van 1 miljoen 100 om de duizend. Na de speeches opende Denizli Metropolitan Municipality Truck and Truck Garage met gebeden. President Zolan en zijn entourage toerde de faciliteit, ruilt en praat met de chauffeurs.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.