Een persoon in Denizli verlaat haar auto voor de trein en ontsnapteen man in de zee liet zijn auto achter in de trein.
een man in de zee liet zijn auto achter in de trein.

Denizli-Izmir-trein naar de chauffeur van het TCDD Transportation Inc. die op het laatste moment zag dat de reizigerstrein vluchtte. Interessante gebeurtenis, Denizli, Sarayköy district van de stad Sigma opgetreden.

Volgens de verkregen informatie, NS'in 09 ZD 039 plaat auto, het verlaten van het veld ging de spoorlijn. Op het laatste moment ontsnapte de bestuurder die op het laatste moment de Denizli-Izmir-trein had opgemerkt op het laatste moment uit de auto. De ingenieur zag de auto op het laatste moment, maar overleefde de crash niet. Na de botsing vloog de auto naar het veld en de trein stopte na een tijdje.

Na het incident snelden de monteur en de treinofficieren naar de auto en beseften ze dat de auto leeg was. De situatie werd onmiddellijk aan de gendarmes gemeld. Kort na de teams ter plaatse ging hij achter de vluchtende bestuurder aan.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.