Nieuw verkeer naar Breaths naar DenizliDenizli zal ademen in een nieuwe straat verkeersdiensten
Denizli zal ademen in een nieuwe straat verkeersdiensten

Een van de nieuwe investeringen in het transportgebied van de gemeente Denizli Metropolitan, 30 Meter, werd voltooid en geopend voor verkeer. New Street, Izmir Boulevard door middel van een koppeling tussen de 29 oktober Boulevard, Sample Street, zal voorzien Ahi Sinan Straat en meer vloeiend Merkezefendi straat verkeer.

In Denizli werd de New York City Road geopend voor verkeer, wat een belangrijke bijdrage zal leveren aan het verminderen van de verkeersdichtheid van de Metropolitan Municipality, die de investeringen in gebruik neemt. In de 2 km lang, met zijwegen, 30 meter breed, het maakte nieuwe straat die de kraag verbindt ongeveer 2 40 meter lang, de dubbele rijstrook brug zal worden ontwikkeld 16 meter breed, werd voltooid. Burgemeester van de gemeente Denizli Metropolitan Osman Zolan bekeek de weg naar het verkeer en praatte een tijdje met de burgers hier. President Osman Zolan werd vergezeld door zijn assistent Ali Aydın, het hoofd van de wetenschapsafdeling Nuriye Çevni en zijn metgezellen. President Osman Zola zei in een verklaring hier, "we naar het kantoor kwamen, om het vervoer Denizlimiz verlichten tot op heden, onze mensen, hun huizen, hun werkplekken We hebben veel projecten gedaan om meer comfortabel te bereiken. We hebben brugkruisingen, kruispunten, verkeersbeheersystemen en veel nieuwe straten en boulevards geopend. In We hebben een duurzaam, opvouwbaar transportterrein gecreëerd zonder dat het aantal voertuigen met elke dag groter wordt

We hebben zwaar verkeer in tweeën gesplitst

Vandaag zijn ze compleet New Street aan het verkeer en geopend door president merkte Osman Zola, "vanaf de achterkant van het oude ziekenhuis rantsoenen Market en er waren een manier om mijn hart was Boulevard en jam komen in deze regio Özay. Van tijd tot tijd bereikte deze congestie de bovenste dimensies. We hebben gezocht naar alternatieven om op te lossen en een oplossing te vinden. Voor degenen die naar 29 Ekim Boulevard willen gaan vanaf de plaats waar onze oude echtscheidingsmarkt is gevestigd, hebben we een wegas gepland naar het ziekenhuis van Tekden. Er waren 53-gebouwen op deze weg en door deze onteigenen openden we een 30-meterbreed pad. De lengte van dit pad bevindt zich boven de 1300-meter. De brug die de twee zijden van de straat verbindt, is 40 meter lang. Op deze manier zullen we onze burgers vanaf Izmir Boulevard naar 29 Ekim Boulevard voorzien. Op deze manier zal het gebruik van het pad achter het ziekenhuis ook ontspannen. We hebben het verkeer in tweeën verdeeld. Zo zijn zowel de rug van het ziekenhuis als Özay Gönlüm Boulevard opgelucht. Goed voor onze zee

Ononderbroken transport met New Street

Vanaf het kruispunt van 29 October Avenue, 415 Street en de voormalige Karcı-weg; van de voormalige Molatov-straat in de richting van de zogenaamde oude Molla-kreek en verbindt het Ahi Sinan-kruispunt tussen Örnek Caddesi en Ahi Sinan Avenue. Wanneer het New Street-project is voltooid, wordt de route tussen 29 October Avenue en de voormalige Zahire-markt aan elkaar gekoppeld. De nieuwe weg begint bij Old Zahire Market en zal achter het Tekden-ziekenhuis blijven en biedt ononderbroken toegang tot 29 Ekim Boulevard. Izmir Boulevard met het project en het verminderen van de dichtheid van het verkeer tussen de wijk Sumer, om hulp te vervoeren Merkezefendi en Sample straten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.