Sea Surface Cleaning Teams Vergezeld door dolfijnende dolfijnen vergezelden de schoonmaakploegen op het zeeoppervlak
de dolfijnen vergezelden de schoonmaakploegen op het zeeoppervlak

De zeewateropruimingsteams van Istanbul Metropolitan Municipality vergezelden de ochtendmorgen de dolfijnen. De dolfijnen bij de openingen van Sarayburnu vanaf de Yenikapı naar de Bosporus vormden kleurrijke beelden.

Naast effectieve inspecties, werkt Istanbul Metropolitan Municipality met 7 / 24 om ervoor te zorgen dat de zeeën schoon worden achtergelaten voor toekomstige generaties. In deze context werden de Sea Surface Cleaning-teams van IMM vanochtend vergezeld door dolfijnen. Vroeg in de ochtend van de Yenikapı naar de Bosporus in de richting van de schoonmaakploegen aan de bemanning van de dolfijnen van de Sarayburnu toegetreden. Leuke dolfijnen creëerden kleurrijke afbeeldingen om de boot in het blauwe water van de zee te begeleiden.

BEGRIJPEN CONTROLES VOOR DE BESCHERMING VAN ZEE
Aan de andere kant wordt het schoonmaken en inspecteren van de Gouden Hoorn, Marmara en de Bosporus in Istanbul uitgevoerd door personeel in de buurt van 500 van de Istanbul Metropolitan Municipality. Het schoonmaken van het zeeoppervlak, schoonmaken van de kust, schoonmaken van het strand, schoonmaken van het estuarium en de rivieren staan ​​bovenaan de lijst, terwijl de zeecontrole wordt uitgevoerd voor ononderbroken inspecties. 10 Sea Surface Cleaning Boat (DYT) is speciaal ontworpen voor reiniging van het zeeoppervlak en 365-dag van het jaar. Als resultaat van deze studies werd 5 2018 kubieke meters 4 vast afval van het zeeoppervlak schoongemaakt. Het 613 mobiele team bestaande uit 186-medewerkers voerde 31 km kustreiniging door heel Istanbul uit, terwijl de 515 2018 in 19 van de kust werd schoongemaakt.

STRANDREINIGING
256-personeel en 11-strandschoonmaakmiddelen voor speciale doeleinden worden door IMM gebruikt voor het schoonmaken van 5-strand in Istanbul gedurende 96-maanden tussen mei en september. 20 duizend kubieke meter afval per jaar om de strandschoonmaakploegen schoon te maken 2018 15 432 vuilnisophaalafvalverwijderingsinstallaties werden geleerd. In de onderwaterreinigingswerken wordt het interessante afval geproduceerd door de duikers uit de zeebodem weergegeven op de veerhavens en op sommige pleinen om de aandacht van de burgers te vestigen op het schoonmaken van de zee en om bewustzijn te creëren.

SCREENING VAN HALI EN CORE
De activiteiten van de Istanbul Metropolitan Municipality, weg van de modderige en stinkende dagen van de Gouden Hoorn, die vele soorten vis en schoonmaakactiviteiten in de kreken herbergt, blijven gebruikmaken van de nieuwste technologische hulpmiddelen. In 2018 was de hoeveelheid modder en teressubat geëxtraheerd uit de monding van het estuarium en de kreek 79 duizend 766 kubieke meter.

CONTROLE
7 / 24-auditactiviteiten worden uitgevoerd om te voorkomen dat de zee wordt verontreinigd door schepen en door schoonmaakwerkzaamheden die worden uitgevoerd door het Department of Environmental Protection and Control. In dit verband heeft de Bosporus in Istanbul, 2 Total watervliegtuig voor de bescherming van Marmara en de Gouden Hoorn, 3 totale controle boot, met 4 50 onbemande vliegtuigen en personeel blijft dag en nacht audit en controle-inspanningen. Daarnaast zijn de 81-camera's die aan de kusten en hoge delen zijn geplaatst en de beelden die worden opgevolgd vanuit het monitoringcentrum direct ingegrepen. Als gevolg van de inspecties in 2018 vervuild werden de 81-schepen op zee opgeladen met administratieve boetes.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.