Zeevliegtuig met alle Marmara onder controlealle marmara onder controle
alle marmara onder controle

In overeenstemming met het protocol dat werd ondertekend met de Unie van Gemeenten van Marmara, kunnen zeebestrijdings- en -besturingsvliegtuigen die aan alle provincies van het departement van Marmara dienen onmiddellijk worden opgespoord. Het watervliegtuig observeert de bosbranden die kunnen optreden tijdens het melden van zeeverontreiniging aan het hoofdkantoor en biedt controle over de drinkwaterbekkens. Het nieuwe vliegtuig met een groter bereik draagt ​​in hoge mate bij aan de inspectie en controle van de Golf en de Zee van Marmara.

162 UREN AANPASSEN MET VLUCHT
Gelegen in İZAYDAŞ watervliegtuig vloot van het regelen niet alleen de Golf van Izmit met een jaar 162 uur durende vlucht van de Zee van Marmara, drinkwater bassins en controleren op mogelijke bosbranden. watervliegtuig piloten in de communicatie met brandweerlieden inachtneming van enige rook serieus plaatsvinden zoals te zien in beboste gebieden, heeft een rook gezien in het laatste weekend van de controle in Karamürsel terug gedetecteerd, voorkomen dat de vernietiging van duizenden hectare bos.

HET BESTE MARIENE VLIEGTUIGPLATFORM IN EUROPA
CESSNA 208-vliegtuigen met amfibieën om te voldoen aan de noodzaak om aan te leggen en te wachten op de zee bij de ingang van een platform, uitgevoerd door IZAYDAS, werd naar Kocaeli gebracht. Turkije in Europa staat bekend als de zee en is gebouwd op een enkel platform uitgerust. Tegelijkertijd kunnen 2-vliegtuigen worden geparkeerd en bijgetankt.

1600 METER SQUARE
Het platform bestaat uit 700 vierkante meters op 600 vierkante meters en 1300 vierkante meters op de zee. Het beslaat een oppervlakte van ongeveer 1600 vierkante meters met de sociale ruimte gereserveerd voor vliegtuigpersoneel. Het vliegtuig, dat kan opstijgen vanaf de zee, kan ook landen en opstijgen vanaf de luchthaven Cengiz Topel.

KARAOSMANOĞLU: ERNSTIGE UITVOERENDE WERKEN
Kocaeli Metropolitan Municipality Burgemeester İbrahim Karaosmanoğlu die nauwgezet de werken van de vier vestigingen volgt voor het schoonmaken van de Golf, zei takip Wij hechten veel waarde aan de netheid van onze zeeën. Onze meest waardevolle werken zijn de diensten die we leveren aan het milieu en de stranden. We passen serieuze sancties toe op degenen die onze zee vervuilen door luchtverkeerscontrole te bieden met onze watervliegtuigen. Het mooiste erfgoed dat we naar de toekomst zullen laten, is de schone omgeving en de zeeën

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.