Spoorwegpassagiersrechten komen in werkingrechten van spoorwegpassagiers zijn aangegaan
rechten van spoorwegpassagiers zijn aangegaan

Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Railway reizigers verordening betreffende de rechten van passagiers in het Staatsblad van maart 08 2019 in werking getreden.

In een verordening betreffende de passagiers op het nationale spoorweginfrastructuurnetwerk met een reisdocument en de spoorwegexploitanten, agentschappen, stations en stationsbeheerders die hen bedienen; de beginselen en procedures met betrekking tot de verplichtingen van de reizigers die de spoorweg vóór, tijdens en na de reis gebruiken, de rechten die zij hebben op de ongevallen en gebeurtenissen die hen beïnvloeden, de verplichtingen en diensten waaraan de dienstverleners moeten voldoen.

Rechten van passagiers op treinvertragingen

Passagiers hebben het recht om een ​​schadevergoeding te eisen van de spoorwegmaatschappij tegen bepaalde tarieven van het tarief vanwege de kilometerstand en de vertragingstijd vanwege de redenen die door de spoorwegmaatschappij naar de eindbestemming zijn veroorzaakt.

Reis voor de start van de verbintenis naar hun eindbestemming per spoor trein operator uur 120 minuten of langer als het verwachte vertraging kon worden bereikt als het rendement van de gehele tarieven voor passagiers, wat overeenkomt transportmiddelen met de eerste gelegenheid om de bestemming en de passagiers te bereiken in overeenstemming met een latere datum te worden verzonden zal worden aangeboden.

Aan de andere kant, voordat het ticket wordt gekocht, wordt de passagier geïnformeerd over de vertraging in de reis en als dit ticket wordt verwerkt, kan de passagier geen aanspraak maken op compensatie.

Rechten van passagiers op bagage en spullen

Aan de andere kant is de spoorwegmaatschappij verantwoordelijk voor de veiligheid van bagage en spullen.

Bovendien zal het personeel van de verantwoordelijke spoorwegmaatschappij de navigatie en veiligheid van het verkeer in gevaar brengen en zich niet zodanig kunnen gedragen dat de passagiers worden gestoord.

Gedetailleerde informatie over rechten van spoorwegpassagiers Staatscourant

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.