Demirtaş is bij de nieuwe brugdemirtas nieuwe koprusune kavustu
demirtas nieuwe koprusune kavustu

Demirtas Quarter verheugde bruggen, sportfaciliteiten en werden uitgevoerd met de participatie van burgers in de verkiezing coördinatie kantoor in de buurt van de opening van 4000 uitgevoerd.

Aliefendi, İspatlı, İshaklı, Seki en buurt Kargicak Demirtas boden hun diensten aan het naakt te overbruggen, met de opening van de burgers van alle sportfaciliteiten werden geopend door het snijden van het lint. nu voorzitter van de Alanya gemeente in de buurt van 50 meter die ze gebruiken, de brug zal instorten voor de komende jaren uit angst voor Adam Murat Yücel, hield hij zijn belofte aan de mensen en de nieuwe, ruime en moderne brug gebouwd. De oude brug is een van de grootste angsten van de bevolking van de regio. Alanya Burgemeester en Cumhur Alliance gezamenlijke kandidaat Adam Murat Yucel constructie compleet Demirtas brug de openingsceremonie voor de mensen van de regio met buluşurken de geplande duur van de eerdere beëindiging van sportfaciliteiten en de selectie van de coördinatie van de opening van het centrum. De mensen uit de regio toonden veel belangstelling voor de bijeenkomst, die plaatsvond in de stijl van de openingsceremonie. Met de deelname van duizenden burgers sloten ze de nieuwe weg.

PRESIDENT YÜCEL: '' We kunnen de brug bouwen van de basis naar de brug ''

Aliefendi, İspatlı, İshaklı, Seki en we bieden onze diensten aan onze Demirtas Bridge 22 landelijke buurt met onze buurt Kargicak, Alanyamız aan, onze regio en onze mensen beter Demirtas gunstig.

Het belangrijkste voor ons is om harten vanuit het hart op te bouwen. Wij, als u uw liefde, uw toestemming, uw liefde zou kunnen winnen, als we in staat waren om uw plaats in uw hart in te nemen, dan beschouwen wij onszelf om u te dienen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.