Eerste nationale locomotieven in de Turkse spoorweggeschiedenis Bozkurt en KarakurtKarakurt
Karakurt

Eerste nationale locomotieven in de Turkse spoorweggeschiedenis Bozkurt en Karakurt. Bozkurt en Karakurt, onze eerste binnenlandse locomotieven zijn nu met pensioen, wachtend op hun bezoekers Boz.

Als de ontwikkeling van de industrie in Eskisehir het onderwerp van een legende is, waarschijnlijk in het begin, "Eskisehir genaamd uit te breiden tot de horizon zo ver als het oog neemt in de provincie had gedrenkt en vruchtbare grond," begint hij, en hij vervolgt:

Op een dag sneden twee rijke ijzeren staven twee ijzeren staven en een ijzeren stoomstoombare ijzeren auto passeerde deze staven. In die tijd keken mensen ook naar dat, dankzij deze ijzeren auto, de afstammelingen niet zoveel als voorheen afdaalden; ......... lam .....................

In de 1894 was de passage van de Istanbul-Baghdad-spoorweg door Eskisehir nooit het onderwerp van een dergelijke legende; het is echter onbetwistbaar dat er een belangrijke factor is voor de sociaaleconomische structuur van de regio en dat het een belangrijke drijvende kracht is bij de initiatie en ontwikkeling van de industrialiseringsfase in de regio.

De eerste 1825 jaar aan het begin en al de uitgestrekte spoorvervoer in Europa de afgelopen jaren 25 Engeland in de wereld, landt 3 binnenkomst in het Ottomaanse verspreid over continenten Rijk zou te vroeg door vele andere technologische innovaties, maar de spoorweg op de uitgestrekte grondgebied van het Ottomaanse Rijk in het jaar 1866 De lengte van de lijn is alleen 519 km. Bovendien bevindt alleen het gedeelte 1 / 3 van deze lijn zich op Anatolia en 389 km tussen Constanta-Tuna en Varna-Ruse.

De Ottomaanse regering overweegt de connectie van Haydarpaşa met Bagdad en daarmee de lijn die India met Europa verbindt.

In het 1886-jaar aan het einde van de XIXe eeuw werd Haydarpaşa-Izmit een deel van het zeebekken van de Zee van Anatolië-Bagdad gebouwd en in gebruik genomen.

8 Oktober 1888 datum en exploitatieconcessie van deze lijn met het gebouw van Izmit-Ankara onderdeel van de Ottomaanse Ottomaanse Shimendifer wordt aan het bedrijf gegeven. 15 augustus In 1893 startte de bouw van Eskişehir naar Konya en 31 arriveerde in juli 1893 in Konya.

1894 yılında bu çalışmalar sırasında Almanlar tarafından Anadolu-Bağdat demiryolu ile ilgili olarak buharlı lokomotif ve vagon tamiri ihtiyacını karşılamak üzere Eskişehir'de Anadolu-Osmanlı Kumpanyası adı verilen küçük bir atölye kurulur. Zo wordt de basis gelegd voor de TÜLOMSAŞ van vandaag. Hier, kleinschalige locomotieven, passagiers en vracht auto's reparaties gedaan, die dagen worden verzonden naar Duitsland te repareren ketels van locomotieven en alle onderdelen werden ingevoerd.

Karakurt

De eerste locomotief is geboren; Üstünde KARAKURT T op de sporen.

In 1958 wordt Eskişehir Cer Atölyesi georganiseerd voor nieuwe en grote doelen onder de naam Eskişehir Railway Factory. Deze doelstelling is om de eerste binnenlandse locomotief te produceren en in 1961 houdt het erebedrijf van de Turkse arbeiders en technici de fabriek in de fabriek. Dit is de eerste Turkse stoomlocomotief met 1915 paardenkracht, die 97 weegt en in staat is om te accelereren met 70 km / h.

4 april 1957 in Eskisehir (Çukurhisar) Mijnheer de Eerste Minister, Minister in de Cement Factory openingsceremonie, Adnan Menderes, 5 Staatsspoorwegen in april gaf een pluim voor Draw Workshops en fabrieken hebben onderzocht een bezoek aan de bijzondere leerling school met alle aspecten, met ambachtslieden, vakbonden en de Federatie delegaties werden ook gevonden in. Vervolgens wordt de ring, die zal worden geëxploiteerd in die jaren, Ankara Youth Park met het oog op de trein en spoor "soldaten" en "Efe" heeft miniatuurtreinen populariseren, wandelden nemen van een van de locomotief, die bereid was en zeer goedkeurend, "Bent u deze groot de vraag ik u mag locomotief?" Hij zei.

In 1958 wordt Eskişehir Cer Atölyesi georganiseerd voor nieuwe en grote doelen onder de naam Eskişehir Railway Factory. Deze doelstelling is om de eerste binnenlandse locomotief te produceren en in 1961 houdt het erebedrijf van de Turkse arbeiders en technici de fabriek in de fabriek. Dit is de eerste Turkse stoomlocomotief met 1915 paardenkracht, die 97 weegt en in staat is om te accelereren met 70 km / h.

grijze wolf

Booth, dan is de naam van de Republiek Turkije Staatsspoorwegen van Sivas Spoorweg Fabriek TÜDEMSAŞ eerste Turkse naam van de locomotieven geproduceerd door het bedrijf.

De Sivas Cer Atölyesi werd gereorganiseerd om de locomotief en goederenwagons te produceren door de naam van Sivas Railway Factory te nemen. Na deze reorganisatie zijn de bouwwerkzaamheden gestart in het jaar 1959 en zijn ze allemaal in zeer korte tijd voltooid door het team bestaande uit Turkse arbeiders en ingenieurs. In dezelfde periode werd Karakull (locomotief) Karakurt-locomotief geopend door Tülomsaş Company in Eskişehir. De grootste kenmerken van deze 1961-locomotief zijn dat het de eerste binnenlandse Turkse locomotieven zijn.

In Sivas, Turkije Railway Machines Industry Inc. in Turkije Railway Machines Industry A.Ş. (TÜDEMSAŞ) met serienummer 56202 geproduceerd Turkije's eerste binnenlandse locomotief, Booth, begon om te dienen in de spoorwegen in 1961. 25 een jaar lang treinen op het spoor, de locomotief, vanwege de levensduur van de instelling is met pensioen.

Bozkurt, geplaatst op de rails voor de fabriek, trekt de aandacht van de bezoekers. Bezoekers vóór het vertrek van de locomotief voor het maken van foto's van het moment. Er zijn veel ministers, afgevaardigden en bureaucraten onder degenen die een herinneringsfoto nemen.

Stoom druk boiler, rijklaar gewicht, het bedrijfsleven, wrijving gewicht, treksterkte locomotief die werd beschreven door een tekst opgesteld in de voorkant van de kenmerken van de plant, zoals vervaardigd is de dag waarop ooit het bord geplaatst voor de verstreken tijd beschouwt als zijn eigen gevoel:

Ik ben de eerste locomotief ingenieur in het Turkse treinstation in Sivas. 56202 In november 20 ging ik in dienst van TCDD. Duizenden tonnen prachtig land achter me vanuit het oosten, westen, noorden en zuiden gingen honderden keren. Veel ongemakken die ik heb ervaren tijdens mijn dienstverband zijn verbeterd door het spoorpersoneel.

Aan het einde van de jaarlijkse 25-dienst ging ik met pensioen omdat ik mijn economische en technische leven heb voltooid. Ik ben vervaardigd, veranderd en geëvolueerd naar de naam TUCEMSAS 25 jaar waarin ik op de rails diende die ik heb gediend, geverfd, versierd als een bruid. Ik was omringd door bloemen en grasvelden. Ik ben blij om de wagens, die worden geproduceerd en gerepareerd, te zien in het getjilp van de vogels. Ik ben blij, gelukkig, bedankt voor je interesse. Rahat

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.