Openbaar vervoer naar het Dağarası-kwartieropenbaar vervoer naar de wijk Dagarasi
openbaar vervoer naar de wijk Dagarasi

Diyarbakir Metropolitan Municipality, Ergani District Governor en de vraag van de bewoners van het district, op weg naar de Ergani-groep en tot nu toe werd het openbaar vervoer niet voorzien in een openbaar vervoersroute in de buurt van Dağarası.

Diyarbakır Metropolitan Municipality blijft openbare vervoersdiensten leveren aan buurten waar geen openbaar vervoer wordt aangeboden in landelijke gebieden. Metropolitan Municipality, Ergani District Governors en de burgers van het district op vraag van de bewoners, ziekenhuizen, onderwijs, gezondheid en commerciële behoeften van de districtscentra om transport te voorzien voor het doel van de Ergani en Dağarası-wijk die de openbaar vervoerroute beslaat. ED1-codeservice op een route met een voertuig vanaf vandaag gestart.

Ergani en intermontane nieuwe routes in de buurt zal dienen in 15 kilometers lang genoeg om de gasten toegang tot ongeveer 2 duizend mensen.

Route route: Ergani - Yol Bulan Mahallesi - Pınar Kaya Mahallesi - Dağ Arası Mahallesi

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.