President Erdoğan spreekt over de eilandentreinde president sprak over de erdogan-eilandtrein
de president sprak over de erdogan-eilandtrein

De voorzitter en de AK-partij voorzitter Recep Tayyip Erdogan eraan herinnerd dat zij investeren in Sakarya 17 24 biljoen per jaar, "Island Express, de volgende keer, herinner YHT werk te wijten was stopgezet. Ik nam geen genoegen met Sakarya om meer buiten deze gelegenheid te blijven. Na het gaan elke dag 5, 5 te ontwikkelen zal reizen tussen Pendik adapazarıp maken, beter, "zei hij.

President en president van de AK-partij Recep Tayyip Erdogan, Adapazari District Democracy Square richtte zich tot het publiek. Erdogan, Sakarya 17 24 investeerde vierduizend jaar, zei hij. Erdoğan zei, dil We hebben altijd gepraat en ingestemd met onze natie. Hopelijk houdt de 31 de stad en het land van Sakarya bij de verkiezingen in maart. We hebben Sakarya geïntroduceerd bij historische diensten. We investeerden in 17 quadrillion over het 24-jaar in Sakarya. Tijdens de training hebben we nieuwe klaslokalen geopend in 3 bin 136. 9 bin 554 capaciteitsslaapzalen zijn geopend. 2 in Pamukova 250 in het jaar dat we een slaapzaal openen. 28 heeft duizenden stadiums, gyms gebouwd. We beginnen de Nationale Tuin die we zullen bouwen in het oude stadion. 2020 International Mountain Bike Marathon Championship wordt gehouden in Sakarya. We bieden service aan alle burgers met de Sunflower Bike Valley. Gezondheid duizend bedden in Sakarya 335 17 Total 47 redden we onze gezondheidszorg faciliteiten, waaronder de stad ziekenhuis. De bouw van onze 6-gezondheidsfaciliteit gaat door. We werken voor het City Hospital met het 1000-bed dat deel uitmaakt van het aanbestedingsproces. In Sakarya hebben we het Hof van Beroep geopend. We brachten de gedeelde weg 133 naar 440-kilometers. We openen ook het 45-kilometergedeelte van de Noordelijke snelweg van Marmara. We zijn het volgende jaar aan het voltooien tussen Kurtköy Akyazı. 67 km passeert de grenzen van de provincie Sakarya. We sluiten dit jaar de Topç Köprülü Junction af. De hogesnelheidstreinlijn van Ankara-Istanbul is het project van Sakarya. Naast het brengen van high-speed trein naar de hogesnelheidstrein fabriek in Sakarya het werd geschonken aan ons op te bouwen. "

President Erdoğan zei, arya We voltooiden de Karasu-haven, een belangrijk project voor de Sakarya-industrie en openden het voor de dienst. ADA Train 5 gaan 5 maakt de aankomst tussen Adapazarı Pendik. Ballıkaya Dam is binnenkort in gebruik. 38 duizend decares van land dat is geopend voor irrigatie. 44 duizend decares land zullen worden geopend voor irrigatie. We hebben landbouwsteun gegeven aan Sakarya-boeren 1,4 miljard pond. Ik heb persoonlijk de basis gelegd voor de BMC Sakarya defensie-industrie. Turkije zal de trots van alle middelen zal een enorme investering vond plaats in Sakarya. We moesten de fabriek moderniseren en effectiever gebruiken. We hoefden slechts $ 1 miljoen in 50 te investeren om openbare bronnen te beheren. We hebben hier een andere stap gezet. We moeten snel werken. Om deze reden hebben we de werking van de moederfabriek in Arifiye overgedragen aan het 25-jaarboek voor BMC. We hebben aardgas geleverd aan het 15-district van Sakarya. Dit zijn enkele van de investeringen die we in onze stad hebben gedaan. Als God het wil, zal Sakarya de komende tijd veel meer diensten ontvangen

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.