25 naar 4 voor 15Van dat treinongeluk in persoon tot een gevangenisstraf van maximaal een jaar Corluka
Van dat treinongeluk in persoon tot een gevangenisstraf van maximaal een jaar Corluka

8 In juli 2018, in het district Çorlu in Tekirdağ, werd de aanklacht opgesteld over de dood van de 25-persoon en het treinongeluk waardoor 340 werd verwond.

In de aanklacht werd gesteld dat de duiker onder de rails en traves werden gemaakt in 1873, dat wil zeggen, 145 was jaarlijks. 4 TCDD-officier in detentie in afwachting van berechting, yıld sterfte en dood veroorzaakt door de misdaad jiz beschuldigingen van twee jaar tot twee jaar gevangenisstraf wordt gevraagd voor gevangenisstraf.

In het rapport van deskundigen opgesteld door "ongeluk in eerste instantie gevonden defect" TCDD 1. Regionaal kantoor Ring 14. Spoorwegonderhoud directie van Railway Maintenance Manager die als Turgut Kurt Saray Road Maintenance Şefliği in Road Maintenance geserveerd en reparatie Supervisor Özkan Polat Road Maintenance Şefliği in Line onderhoud en reparatie Officer als ambtenaar Jalaluddin werken in TCDD met een snelle en afgelopen mei in de ondergetekende op de jaarlijkse inspectierapport algemeen Bridges Chief Cetin Yildirim als verdachten in de tenlastelegging heeft plaatsgevonden.

Bereid aanklacht win spoor en ballast aan de bovenkant van het boorgat onder de dwarsliggers en vult de afvoer van het gewicht van de locomotief bewegende opening rek en zes lege spoor en trein van de tweede wagon door tikken drift uitgelegd. (t24)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.