Çelik Foreign Trade Association bezoekt KARDEMİRBezoek aan Kardemire
Bezoek aan Kardemire

Turkije Steel Producers Association en de Steel Exporters Association voormalig voorzitter, Namik Ekinci, voorzitter van de Foreign Trade Association of Steel en zijn Raad van Bestuur bezocht Kardemir.

Ekinci en zijn begeleidende delegatie Kardemir directeur-generaal Dr. Soykan Hussein bezocht zijn kantoor en deelden hun wensen van succes in zijn nieuwe functie. Kardemir's 82 jaarlijks onderzocht organisaties en de Algemene Directie van mening in het winkelcentrum Ekinci en zijn delegatie dan ook deel aan de productieprocessen van de georganiseerde technische excursie na onze film presentatie datum beschreef de ontwikkeling van het verhaal en vervolgens voor de bedrijven in de sector in de presentaties over de ijzer- en staalindustrie maakte over haar activiteiten.

presenteerde ook een gift van wederzijdse bezoeken afgelegd, Kardemir zei dat de bakermat van de Turkse ijzer- en staalindustrie Namık Ekinci, Kardemir zei dat vertegenwoordigers van alle sectoren te benutten dit potentieel. "Dit is de plek waar we zijn het trainen van de staalfabriek", zegt Ekinci, met investeringen in de verwerkende industrie en voert Kardemir's bewust te maken van de verscheidenheid van producten die monitoring, zei hij tevreden.

Steel Namic Ekinci, de voorzitter van de Vereniging voor de buitenlandse handel, zei eerder al dat de Steel Exporters 'Association dezelfde taak deelt, zei hij. Hüseyin Soykan, president Ekinci en zijn begeleidende bestuursleden drukten hun geluk uit in Kardemir, bedankten hen voor hun vriendelijke bezoek.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.