Gratis parkeren in BursaEr is ook gratis parkeren op beurs
Er is ook gratis parkeren op beurs

Bursa Metropolitan Municipality, in het district Yildirim in aanwezigheid van de High Specialized HNXX-parkeergarage in het gebied tegen het voertuig verdiend. De parkeerplaats, die werd beheerd door Burbak en die gratis was, elimineerde het belangrijkste probleem van de familieleden van de patiënten.

In Bursa blijft Metropolitan Municipality, dat een verstandige opluchting biedt in het verkeer met slimme kruispuntarrangementen en weguitbreidingswerken, comfortabel verkeer bieden aan zowel het verkeer als de burgers met de parkeerplaatsen die het creëert. Ongeveer twee maanden geleden hebben het district Nilufer belastingkantoren gezorgd voor gratis parkeergelegenheid en 550-voertuigcapaciteit en hebben de inwoners van de regio de bewondering van de Metropolitan Municipality gewonnen, nu biedt het Yildirim-district gratis parkeergelegenheid. Tegenover de Technische Universiteit van Bursa werd het gebied naast de Technische Universiteit van Bursa omgebouwd tot een gratis parkeerterrein.

Burgemeester Alinur Aktas, zei in een verklaring, Bursa, een nieuwe en meer functionele parking, zei hij. President Aktas herinnerde eraan dat zij een land in eigendom van de Schatkist hebben overgenomen en een perimeter hebben toegewezen aan het hoofdkantoor naast de gemeente Nilüfer, en dat zij een zeer ernstige parkeerplaats hadden in het ziekenhuis van Şevket Yilmaz. Om het probleem op te lossen, zeiden we dat, zoals in Nilüfer, Burbak-officials hun voertuigen veilig konden leveren en gratis parkeerplaatsen voor 2-voertuigen konden bieden.

Capaciteit voor 500

President Aktas, Yildirim, naast de dienst geparkeerd naast de parkeerplaats van een 250-voertuig in de Metropolitan Municipality, benadrukkend het recht op gebruik, zei dat het zou transformeren in een parkeergarage. President Aktas zei dat het volume van parkeren in de regio in het 500-voertuig met de versterkingen zal zijn. "Wij bieden de betaalde plaatsen aan de mensen van onze mensen om de kosten van het werk te kunnen in rekening brengen," zei hij.

Nemend dat bepaalde punten van Bursa in ernstige problemen verkeerden wat betreft parkeren, zei president Aktaş, Een van de punten zoals dit was het gebied waar het Şevket Yiloma Hospital gevestigd was. Vooral het district Yildirim en zal ons ziekenhuis gebruiken ten behoeve van onze medemensen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.