Nieuw marktgebied en parkeerterrein naar Bursa Gürsuslijmbeurs gursuya nieuwe markt en parkeerplaats komen eraan
slijmbeurs gursuya nieuwe markt en parkeerplaats komen eraan

Hij leed een gewapende aanval in zijn kantoor die hun leven in Bursa Gürsu Burgemeester Cuneyt Stars ligt oude markt en een parkeerplaats projecten tussen 2014 verkiezingsbeloften verloren, wordt uitgevoerd door de gemeente. Bursa Metropolitan Municipality zal worden verkregen door Gursu Pasgeboren Market Area parkeergarage en het fundament van het project werd gelegd.

Bursa voorbereiding van een gezonde toekomst, 17 provincie gaf ook een impuls aan investeringen die de kwaliteit van leven Metropolitan Municipality zal verbeteren, na Gürsu Kestel voegt ook een moderne markt en een parkeergarage. Pasgeboren vierkante meter in de buurt van 3070 Gursu omvang van het project zal worden gebouwd op ongeveer 10 miljoen pond, terwijl een aanzienlijke investering kosten van dit project op hetzelfde moment als er een grote geestelijke waarde. 2015 jaar die in een gewapende aanval op zijn autoriteit Gursu voormalig burgemeester Cuneyt Stars of 2014 het project laatste gelegen en realisatie van de verkiezingen stierf belooft markt ruimte en een parkeergarage wordt uitgevoerd door de gemeente. Beide termen in de baanbrekende ceremonie voor de Metropolitan burgemeester project van groot belang voor de Gürser Alinur Aktas evenals Gursu Burgemeester Mustafa Light, Bursa Afgevaardigden Ejkar Ala, Müfit Aydin en Atilla lening, de AK-partij Provinciale Voorzitter Ayhan Salman, Gürsu gouverneur Mustafa Koc en de mensen van de buurt.

Cüneyt We vonden de president erg leuk

Burgemeester van Bursa Metropolitan Municipality Alinur Aktaş begon zijn toespraak tijdens de baanbrekende ceremonie door de late president Cüneyt Yıldız met genade te herinneren. Aktas herinnerde eraan dat hij in de eerste periode van zijn presidentschap leefde en na 1 jaren na de verkiezingen zijn leven leidde.In 5 was een beetje jonger dan ik. We hielden heel veel van hem. Ik vraag mijn Heer om hem martelaar te behandelen. Het is een grote eer en een grote eer om een ​​werk uit te voeren dat hij heeft vastgelegd.

We plannen de toekomst van Gürsu

Gursu niet meer dwingende 100 duizend inwoners, is een snel groeiende wijk president uiten Aktas, zei Gursu de 100 150 duizend duizend mensen van plan waren de toekomst. vanaf Gursu onder dit plan zou worden uitgebreid Bush-en u zult op alle plaatsen 28.8 uiten van groot belang kilometer metrolijn President Aktas, "Nu onze burgers die de metro rijden zonder Gursu, Heesters, Terminal, City Hospital, Quick Gemakkelijk bereikbaar vanaf het treinstation. Daarnaast zullen de oostelijke terminal en de oosterse terminal onze mensen van dienst zijn. Problemen met elektriciteit, waterabonnement zijn overschreden. We werken momenteel aan aardgas, het belangrijkste probleem van de regio. Het lijdt geen twijfel dat dit probleem zo snel mogelijk zal worden opgelost. Echter, in een continue wijze op de komst van onze diensten in zowel grootstedelijke en Gursu moeten we allebei sterk zijn in Ankara. Gursu altijd welkom, vooral in een stad die steunde ons steunen 31 maart, "zei hij.

Het verstrekken van informatie over het project gelegd stichting Aktaş, 600 dagen aan het einde van het werk worden teruggebracht tot de dag 400 dag. Het project, dat ongeveer 10 miljoen TL zal kosten, bestaat uit kelder, vloer en dakverdieping. Bodrum Car Park, Loft Open parkeerterrein, begane grond, aangezien het marktgebied functioneel zal zijn in het project 185-voertuigcapaciteit is beschikbaar voor burgers van allerlei soorten sociale apparatuur om aan hun behoeften te voldoen.

Greater Gürsu ging niet alleen weg

Burgemeester van Gürsu Mustafa Işık zei ook dat de overleden president Cüneyt Cüneyt alle projecten heeft uitgevoerd die hij in 2014 beloofde, en dat het enige resterende project een parkeergarage en een marktgebied was. Hij voegde eraan toe dat de Metropolitan Municipality Gürsu niet alleen heeft verlaten en heeft toegevoegd: in de sportfaciliteit, die eerder door onze Metropolitan Municipality aan Yenidoğan werd toegekend, voegde een belangrijke meerwaarde toe aan de regio. Met het Market Area en Car Park krijgt de pasgeborene alle diensten die hij verdient. Ik zou graag de burgemeester van de Metropolitan Municipality willen bedanken voor hun steun

Bursa plaatsvervangend Ejkar Ala en in hun toespraken ook Atilla lening, omdat Gursu verleende diensten Metropolitan burgemeester bedanken Alinur Aktas, de regio belangrijkste probleem van aardgas problemen gaf ook het goede nieuws zal worden opgelost in de tijd naar het meisje.

Na de toespraken zal het gebied waarde toevoegen aan het gebied en de fundering van de parkeergarage werd gelegd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.