De Trambus geproduceerd door Bozankaya in Sanliurfa in meiTrumpies geproduceerd op de weg naar Sanliurfa in mei
Trumpies geproduceerd op de weg naar Sanliurfa in mei

Sanliurfa Metropolitan Municipality Burgemeester Nihat Ciftci zei dat tijdens de laatste vergadering die hij bijwoonde tijdens zijn ambtstermijn, het Trambus-project niet op tijd kon worden voltooid door het bedrijf vanwege de stijging van de wisselkoersen, maar de voertuigen zouden in mei worden geleverd.

Merk op dat het project en de infrastructuur werken zijn voltooid, Çiftçi zei, Çift Trambus Project en infrastructuur werken zijn voltooid. Vanwege de economische situatie van ons land op het moment van productie van Trambus, liep het aannemersbedrijf vertraging op, vooral in de periode dat de wisselkoers hoog was. Vergaderingen met het ministerie werden gemaakt en voorschriften en nieuwe voorschriften werden uitgegeven. In het geval van veel technologische en invoerende zaken heeft het ministerie de bevoegdheid om beëindiging of extra termijn aan te vragen.

Ons bedrijf is Bozankaya A.Ş. Het is een binnenlands bedrijf dat veel onderdelen uit het buitenland importeert. Hij verklaarde dat hij het contract niet zou opzeggen als gevolg van de nodige interviews en correspondentie en dat hij de tijdverlenging zou gebruiken en de Trambus in mei zou afleveren. Het feit is dat er veel speculaties over dit onderwerp zijn, waarnemingen gebeuren

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.