Wie was Bombardier opgericht? Hoe is het verbeterd?hoe kwam de bombardier vandaan
Hoe werd Bombardier ontwikkeld door Kim

Bombardier Inc. is een van 's werelds grootste fabrikanten van treinen, commerciële en privé-vliegtuigen. Joseph Armand Bombardier, de oprichter van het in Montreal gevestigde bedrijf, is de werktuigbouwkundige die voor het eerst de eerste sneeuwmachines uitvond.

In 1934 was de 2-jarige zoon Yvon van Bombardier ziek. Bombardier tijd dat het kind stierf in strenge winterse omstandigheden in Montreal om zijn zoon naar het ziekenhuis te brengen. Bombardier, die door deze gebeurtenis werd getroffen, ontwikkelde een sneeuwmachine die transport in de sneeuw zou bieden. Het eerste voertuig dat hij produceerde, kon mensen van 3 vervoeren. 1936 jaar waarin Bombardier winst motor van de verdere ontwikkeling van het ziekenhuis met het openbaar vervoer sneeuwscooter zeven inzittenden voor mensen die patiënten en dringend aan willen nood B7 Auto-Neige te bereiken, produceerde de eerste commerciële sneeuwscooter kan dragen. Het voertuig werd voor het eerst gebruikt als ambulance. Later, elektriciteit en postdiensten ondernemingen, de eisen van het bosbeheer en het vervoer steeg, geproduceerd bij Bombardier 1941 200 Total sneeuwscooter bedrijven de oprichting van een nieuw jaar. In 1942 werd B12 ontwikkeld en begon meer passagiers te produceren.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vroeg de strijdkrachten de Bombardier om een ​​grotere sneeuwscooter te produceren met militaire soldaten. Bombardier heeft 1900-voertuigonderdelen ontwikkeld door grote gepantserde transportvoertuigen te ontwikkelen in vier verschillende modellen. In 1947 heeft Bombardier meer dan 1000-voertuigen geproduceerd met nieuwe licenties, waaronder schoolvoertuigen. Toen de vraag naar sneeuwscooters tussen 1947 en 1948 afnam, begon Bombardier met het ontwerpen van landvoertuigen die nodig zijn in de landbouw-, mijnbouw-, olie- en bosbouwindustrie.

In 1953 ontwikkelde hij een nieuw all-terrain voertuig genaamd Muskeg. Bij 1959 ontwikkelde hij de eerste persoonlijke sneeuwmobiel-sneeuwscooter Ski-Doo. Na de dood van Bombardier in 1964 opende het bedrijf nieuwe markten, waaronder locomotief- en sneltramvervoer. In 1974 won hij de aanbesteding voor de metro in Montreal en produceerde zijn eerste wagens. Twee jaar later, MLW-Worthington Ltd., de locomotieffabrikant in Montréal. verder uitgebreid met de overname van bedrijven.

Bombardier ontving de aanbesteding voor de metro van New York City in 1982. In 1986 kocht hij de Challenger-fabrikant Canadair en stapte hij in de luchtvaartindustrie, bij 1989 won hij het productiecontract voor de ir Chunnel ür-treinen die Frankrijk en het VK met elkaar verbinden. In 1990 verwierf Learjet Corporation een straalvliegtuig.

Bombardier, die gebruik maakt van de intelligentie en creativiteit in het centrum van Montreal vandaag, 28 landen zaken doen in het land met meer dan 60 68.000 mensen werken in fabrieken, is uitgegroeid tot een groot bedrijf in 2018 16.2 miljard omzet.

(Dr. İlhami Pektaş)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.