Bilecik Car Park Opening van parkeerplaatsen



Bilecik auto parkeerplaats met noodgevallen parkeerplaats was gedaan
Bilecik auto parkeerplaats met noodgevallen parkeerplaats was gedaan

Het eerste parkeergarage van meerdere verdiepingen van de provincie werd geopend door de gemeente Bilecik.

3-parkeerplaats op de vloer met 150-voertuigcapaciteit; MP Selim Oiler, burgemeester Nihat Kan de AK Partij Provinciaal voorzitter Fikret Karabıyık, Central District President Nail Ozturk, Women's Branch President Umran Erdogan Karayiğit, jeugd Wing President Onur Karaman, Cumhur Alliance leden, dorpshoofden en werd uitgevoerd door een groot aantal van burgerparticipatie uitgevoerd.

ONZE PRESIDENT KAN: '' WE ZIJN tegen ons land met de werken die we doen ''

Burgemeester Nihat Can, die de openingsrede van het programma hield, '' Wij zijn tegen onze natie met de werken die we doen '', zei hij, gebruikmakend van de uitdrukkingen.

Iz We zijn een speciale dag voor Bilecik. We hebben drie dagen openingen uitgevoerd. We zijn het voorzitterschap begonnen tijdens het voorzitterschap van onze delegatie en de voltooiing van de opening van deze plek met ons en onze vrienden vandaag was de beste van ons. We evalueerden onze parkeergarage voor 150-voertuigen en 1-lire om onze burgers een symbolisch figuur te geven. Bilecik was een project waarvan we dachten dat het dienst kon doen op het verkeerspunt in het centrum. We hebben een parkeerplaats bij 11-160 onder het Park 170-project dat we in het stadscentrum uitvoeren. Nogmaals, we hebben een parkeerplan voor 400-voertuigen onder het Kent Square-project, dat ik in het plan heb uitgelegd. Daarom zullen we een nummer hebben dat de parkeerplaats zal bereiken met de capaciteit van 2 duizend voertuigen, samen met de evaluaties in de bestaande en de buurten. Buda in onze stad om het probleem van het verkeer enigszins op te lossen, is onze mening. Onze parking is een parkeergarage van drie verdiepingen met een lift en een lift. Ik ben altijd ten dienste van de mensen van Bilecik. Hopelijk zullen we deze diensten blijven uitbreiden door te vermenigvuldigen en te vermenigvuldigen. Zolang we in eenheid en solidariteit zijn, hopen we dat onze diensten ons bichecik zullen brengen

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI: '' WIJ DOEN ZAKEN EN SOMMIG ENKEL BEGRIP ''

De plaatsvervangend zei dat Selim Oliebusje blootgesteld aan oneerlijke kritiek van een deel van het werk in zijn toespraak, '' Ik wil graag bedanken onze eerste betekenisvolle opening dit programma om u ons met rust te laten. Ik wens onze high-rise parkeerterrein goed en gelukkig voor onze stad. Ons Floor Park, dat we in onze stad realiseerden met de gedachte aan Kat Better Together ızı; Canla Begin de eerste dag opgewonden te zeggen dat Nihat onze broeder in staat was om de opening van de mayorale periode te realiseren. Veel geluk en succes voor onze stad en onze mensen. We hebben nog veel meer werken voor onze stad. Hopelijk de verkiezingen van maart 31 Nihat Kunnen we onze broeder, onze intensieve inspanningen, zowel in Ankara en Bilecik'i projecten besteden ten behoeve van onze mensen mooier te voldoen als het gaat om de taak opnieuw. In plaats van met iemand te praten, leggen we de basis en maken we openingen. Omdat onze mensen het beste van alles verdienen. Deze prachtige werken zijn echter door sommigen ten onrechte bekritiseerd. Dat is de reden waarom 4-vloeren in deze parkeergarage niet plaatsvonden, omdat 5 niet vouwde. Ik zou dat willen benadrukken. Elk werk wordt gedaan volgens bepaalde regels en berekeningen. Dus wanneer 4 of 5 dit doet, kunnen de hoofd- en tussenliggende wegen deze belastingen met zich meebrengen? Wij, onze mensen hebben een minimum aan mogelijkheden nodig door de maximale hoeveelheid werk uit te geven die een werk heeft onthuld '', zei hij.

Na de toespraken werd de parkeerplaats geopend, de afgevaardigde Selim Yagci, de burgemeester Nihat Can en onze burgers bezocht en informatie ontvangen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.