West Mediterranean Logistics Center en Integrated Transport Workshop beëindigdWest-mediterraan logistiek centrum en geïntegreerde transportdienst beëindigd
West-mediterraan logistiek centrum en geïntegreerde transportdienst beëindigd

Keçiborlu gemeente georganiseerd door de Süleyman Demirel University met de steun van de "westelijke Middellandse-Zeegebied Workshop over Integrated Transport en Logistiek Centrum" Keçiborlu gemeente werd gehouden in de bioscoop en cultureel centrum.

De eerste sessie van de workshop Keçiborlu Mayor Yusuf Murat Bright, vicerector van de SDU. Dr. Mehmet Saltan, lid van de faculteit Istanbul Commerce University Dr. Mustafa Ilıcalı, hoge vertegenwoordigers van het ministerie van Transport en Infrastructuur, academici, studenten en het publiek waren aanwezig.

De openingstoespraak van de workshop, burgemeester Yusuf Murat Bright van Keçiborlu, zei dat hij blij was om tot dit punt te komen in het project dat drie jaar geleden begon met een droom. Heldere, logistieke centra zijn belangrijk in termen van stads economie en gemakkelijke toegang tot de markt, met de nadruk dat de geografische structuur van Keçiborlu voldoet aan alle eisen voor het logistieke centrum.

Vicerector van de SDU Dr. Mehmet Saltan verklaarde in zijn evaluatie dat Keçiborlu een belangrijke kans had vanwege zijn geografische kenmerken.

Keçiborlu land, lucht en drie verschillende transport eraan te herinneren dat de wijze zout dat het spoor "City deze gelegenheid ook moeten worden geëvalueerd, dit is het logistiek centrum zal worden opgericht om Keçiborlu, in Isparta en brede plan zal profiteren Turkije. Keçiborlu krijgt de juiste waarde Or

Istanbul Commerce University Faculty Member Dr. Mustafa Ilıcalı heeft ook verklaard dat de workshop die werd georganiseerd in samenwerking met SDU en de gemeente Keçiborlu significant en zinvol was. Turkije Grote Nationale Vergadering en de 22 26. Ilıcalı citeren dat diende als plaatsvervanger in de periode, Turkije "Logistiek Master Plan", zei hij voorbereid. In het kader van dit plan verdient Keçiborlu ook de waarde die het verdient om Ilıcalı da Isparta te bereiken is duidelijk een merkstad. Het heeft een sterke landbouwproductie. Zoals we in Kechiborlu hebben gezien, is er slechts één behoefte aan logistieke infrastructuur, een zeer sterke politieke autoriteit. Burgemeesters in steden zijn erg belangrijk. Presidium Sadi Bilgiç, tevens voorzitter van de TGNA, ondersteunt nu het project. Ik hoop dat er een concreet resultaat zal komen. Ik wens dat de workshop een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van Isparta. Çalış

TCDD Transportation Inc. Mehmet Altınsoy, General Director of Logistics, maakte een presentatie. Altınsoy negen logistieke centra in Turkije, uit te leggen dat "we zullen meer 11 in de omgeving van een logistiek centrum in het proces. Keçiborlu ligt heel dicht bij de luchtvaartmaatschappij en de spoorlijn op de zeer belangrijke snelweg in Antalya. Dit is een voordeel, we zijn er voor Bu

De instellingen zijn twee jaar geleden opgericht; Erop wijzend dat de liberalisering van het vervoer van de doelstellingen Altınsoy "12740 km spoor in Turkije. Dit zijn de 1213 hogesnelheidstrein, de overige 11527 km is de conventionele spoorlijn. Er is maar een tekortkoming, is er maar havens in Turkije 191 15 in het spoorwegnet. In deze context kan ik de volgende verklaring afleggen dat we een project aan het doen zijn om het spoor naar de haven van Antalya te introduceren. Nogmaals, het is een van onze vermiste 295 OSB in Turkije. We hebben alleen 12. Er is geen verbinding in dit gebied. We hebben een station voor Göltaş Cement gevestigd. Jaarlijks wordt 500 ton transport uitgevoerd Altınsoy, Isparta, Burdur, Antalya hogesnelheidstrein geïnvesteerd in de informatie die Gumusun zal verlaten gaf het evangelie. L Gümüşgün zal in de toekomst een zeer belangrijk Äk-overslagstation ek zijn, voegde Buradan Altınsoy eraan toe, eraan toevoegend dat ze van plan zijn de Isparta-kers volgend jaar naar Rusland te brengen.

Later, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı zat wetenschappelijke sessies voor. Wetenschappelijke sessie in het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Railway Regulatory Vice President Bilal Tırnakç, het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Regulatory directoraat-generaal Logistics Department Kemal Zuid, het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur TCDD Transport Inc. Directoraat-generaal Logistics Department Head Mehmet Altınsoy, Isparta adjunct Provinciaal directeur Mehmet Akif Ülger Handel en Isparta Provinciaal directeur van Land- en Bosbouw heeft de analyse van Enver Murat volle maan project gemaakt.

Prof. Dr. Süreyya Sadi Bilgiç, vice-voorzitter van de Grote Nationale Vergadering van Turkije, presenteerde de middagsessie van het West-Mediterrane logistieke centrum en de geïntegreerde transportworkshop. Dr. Beleid Hussein Carikci, Isparta adjunct Mehmet Ugur Gökgöz, Keçiborlu burgemeester Yusuf Murat Bright, Keçiborlu gouverneur Okan is Leblebiciler, academici, studenten en burgers deelnamen.

Het begon met een idee en verbeeldingskracht, het kwam op dit punt

De eerste van de protocollespeeches vóór de wetenschappelijke namiddagen in de namiddag, president van de SDU. Dr. Ilker Hussein Carikci gemaakt. professor Dr. Carikci, Logistics Center Project als een droom en idee begon 5 jaren geleden, zei hij. Keçiborlu land-, lucht- en spoorweg die plek recht neemt in het midden van het vervoersnetwerk, uit te leggen dat Carikci gekwalificeerd snelwegen, de woorden verder als volgt: "Intellectual Keçiborlu sprak met burgemeester Yusuf Murat Bright. We brachten dit punt naar voren. We brengen de wetenschappelijke resultaten van deze workshop in een boek. We zullen rapporteren. We zullen de clustering ondersteunen. De SDU, evenals de kennis van iedereen, heeft ook de School of Civil Aviation opgericht. De bouw is bijna voorbij. Op dit punt, gaf ons veel steun plaatsvervangend voorzitter van de Grote Nationale Assemblee van Turkije Süreyya Sadi Bilgiç Ik wil nogmaals bedanken. "

Carikci: "Ik wil hier ook een evangelie delen," zei hij: "We zullen YÖK vragen om van de faculteit burgerluchtvaart een faculteit te maken. Als SDU ondersteunen we het luchtvaartcluster door al onze kansen te mobiliseren

Isparta plaatsvervangend Mehmet Ugur Gökgöz gelukkig in zijn toespraak op de werkplaats, zei dat ze proberen om macht te hebben voor een welvarende Turkije. Westelijke Middellandse Zee Logistics Center en geïntegreerd vervoer Workshop wetenschappelijke output samen met project intonatie een poging om uit te voeren Gökgöz, Isparta is een zeer belangrijke investeringen, de werkgelegenheid en meer zal ontstaan ​​van de waarde in termen van de handel, zei hij.

Vice-voorzitter van het Parlement Süreyya Sadi Bilgiç zei dat logistiek een van de belangrijkste delen van de wereld is. Een dergelijke organisatie uiten tevredenheid over de uitvoering Bilgiç, opmerkend dat voorbereidt Logistics Master Plan van de Republiek Turkije om deze waarden te bereiken in Keçiborlu ook voorspelt de wereld poort naar de westelijke Middellandse Zee. Bilgic zei dat ze werken aan het snelwegproject dat Antalya zal verbinden met de routes Istanbul en Ankara Esi Straks passeert de snelweg Keçiborlu. Zoals je weet, zal High Speed ​​Train (YHT) door Keçiborlu gaan. In 40 minuten zijn we in de haven (Antalya Bay). Ik kwam naar de Army Aviation School. Er is een luchthaven. Vliegtuigschildering, onderhoud, reparatiehangar. Er zijn particuliere ondernemers in deze gebieden. We willen het onderhoudsparadijs van Isparta in de luchtvaart maken, en het West-Mediterrane logistiekcentrumproject, dat zich in Keçiborlu zal bevinden, zal ook luchtvaartdoelen ondersteunen.

Bilgic zei dat het West-Mediterrane logistieke centrum niet alleen nationaal denkt. Bilgiç, die wil dat dit een internationale pijler wordt, zei: olma's De basis van alles is vertrouwen. We zullen een sterke wetgeving opstellen. Met Europa, Afrika en het Verre Oosten hebben we een sterkere integratie bereikt met handel, toerisme en de wereld. We zullen Keçiborlu integreren in de hele wereld

De workshop ging door met wetenschappelijke sessies na de protocoltoespraken.

De wetenschappelijke sessie getiteld Mühendislik vrachtvervoer met meerdere transportmodi Taşıma werd gehouden door de decaan van de Faculteit Ingenieurswetenschappen, SDU. Dr. Serdal Terzi geregisseerd. Prof. aan de universiteit van Gazi. Dr. Hulagu Tigers, Vervoer en Infrastructuur Ministerie van gevaarlijke stoffen en het gecombineerd vervoer Deputy General Manager Sinan vogelaar, Vervoer en Infrastructuur Ministerie van gevaarlijke stoffen en het gecombineerd vervoer Directoraat-generaal van de Combined Transport Department Bulent Süleoğlu, Vervoer en Infrastructuur Ministerie van Verordening Directoraat-generaal Wegen van de Highways Regulatory Office voorzitter Kerim Cicioğlu , Directoraat-generaal burgerluchtvaart Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Aviation Safety Stop je van het ministerie van Ramadan, Turkish Airlines Cargo Manager Emre Bulut plaatsvond als spreker.

De wetenschappelijke output van de workshop zal door SDU Publishing House worden omgezet in een boek.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.