Capital Roads Fill Eyeshoofdwegen vullen de goz
hoofdwegen vullen de goz

Ankara Metropolitan Municipality, Hacettepe Campus multilevel knooppunten Beytepe in Angola door de voltooiing van de werkzaamheden op de route voor Boulevard en Eskişehir Road in een korte tijd, opengesteld voor het verkeer.

Metropolitan Municipality Science Zaken voorzitter Vedat Üçpınar, Hacettepe Campus zal de kruising verbinden in de voorkant van de 6 de Bilkent City Hospital zei dat ze van plan baans weg voor het verkeer geopend tot maart 14.

NOORD-ZUID, INTENSIEVE STUDIE IN OOST-WEST

Bilkent City Hospital, die gemakkelijk toegankelijk is, in het bijzonder Eskisehir Road verkeersbelasting ook aanzienlijk verlichten, dat eindigde de nieuwe verbindingsweg en brugwerk benaderd, Hacettepe Beytepe Campus bouwtijd voordat 3 verhaal overbrugd verwarmd van onderen tegen ijsvorming kruising bestrating werd gedaan.

Eerder METU Technopolis junction, vooral bij Bilkent City Hospital omringd door vele weg en brug werk ondertekenaar van Science Zaken teams, Bilkent verbinding te maken met City Hospital Angora Avenue aan de nieuwe boulevards en bruggen brengt een intense overuren om het kruispunt te voltooien.

nieuwe boulevard zal ook een alternatief voor Eskisehir Road, zal Hacettepe Universiteit te breiden Beytepe Angora combinatie met de invoering van Bilkent Boulevard naar het City Hospital. Hacettepe Universiteit Beytepe multilevel kruising aan de voorkant met de bestuurder, zowel vanuit Angola Boulevard Eskisehir Road zal blijven ononderbroken bij Bilkent City Hospital.

NIEUWE MANIEREN KOMEN AAN OOG

Hacettepe Universiteit Multi-Storey Bridge viaduct in de voorkant van de Kruispuntbank; 3 3 die bestaat uit een totaal van aankomst en vertrek, met inbegrip van 6 lane, verkeersstroom Angora Avenue campussen van Hacettepe-baans weg zal naar Dumlupinar Avenue 2 goede richting worden verstrekt.

355 meter lange brug op de kruising en draait onder naspanning "of" terugkeer met de ogen gevuld meerlagige junctie, de overgang van Angola naar Bilkent ziekenhuis Boulevard vergemakkelijken.

BILKENT CITY HOSPITAL OPENING TO OPEN

Metropolitan teams zullen koortsachtig leveren tegen Hacettepe Front, die nog steeds overbrugd verbindingen naar Bilkent City Hospital met knooppunten manier waarop ze wordt geopend voor het verkeer in een korte tijd Wetenschap Zaken voorzitter Vedat Üçpınar werken, gaf hij de volgende informatie:

Uz Als Metropolitan Municipality zetten we onze weg- en brugwerken voort aan alle kanten van de hoofdstad. Naast deze werken zetten we de weguitbreidingswerken voort met Sincan OSB Lower Passage. Zolang aan de weersomstandigheden wordt voldaan, werken al onze teams op de 24 dag en nacht door met werken aan nieuwe wegen en trottoirs in de hoofdstad.

De stad gericht op het verlichten van het kapitaal verkeer wordt prioriteit gegeven aan alternatieve manieren van werken in de Oost-West as met de Noord-Zuid tot Yenikent om ononderbroken verkeer en de drie round-trip zoals ontworpen Sincan OSB Interchange Onderdoorgang werk is gepland voor voltooiing tot 30 april verzekeren.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.