President Oral Women's Gestureverbale gebaren naar nul cuz vrouwelijke president
verbale gebaren naar nul cuz vrouwelijke president

top tien vrouwelijke bestuurders van Turkije die in dienst Adana Metropolitan Municipality burgemeester Huseyin Oral, Bus Operations in de pre-eerste vlucht van de vrouwelijke bestuurder erheen gaat vierden de Dag van de Vrouw, Anatolië station van de metro naar de Raiders in cruisen te stoppen en werd gepresenteerd anjers aan vrouwen in de stop

Traditie heeft BREEKT

Adana Metropolitan burgemeester en Cumhur Alliance kandidaat Hussein Oral, 8 maart, het breken van de traditie van de Internationale Dag van de Vrouw en dit jaar het eiland als het is elk jaar Metropolitan Municipality bus die dienst doet als een buschauffeur in de Property Directorate vrouwelijke chauffeurs uur na het begin van overuren toen de show 05.00 Ten eerste de gevierde Internationale Vrouwendag.

METROYA BİNDİ, DE UITDAGING VAN DE PASSAGIERS

Zij heeft projecten, de landgenoten met de praktijken die de toekomst van de stad, hoffelijkheid, vriendelijkheid en lachende gezichten met gevestigde het hart van de troon van zijn collega's Head Oral De volgende stop was Subway Anatolia Station bouwen gerealiseerd. Stop Anatolia vrouwelijke collega's werken in de president, die orale anjers, metro rijden in de metro tot aan de Raiders te stoppen gepresenteerd en werd gepresenteerd anjers aan vrouwelijke burgers in de aanslag.

"STERKER MET HUN ACTIVA"

Uitdrukken dat vrouwen de ontwikkeling van opkomende samenlevingen kunnen voltooien samen met de president Sözlü, fed We kennen de moeilijkheden die onze hardwerkende en toegewijde vrouwelijke buschauffeurs ondervinden. We zijn ons bewust van hun opoffering. Ik geloof dat als het vermogen van vrouwen in numerieke zin toeneemt, de samenleving waarin we leven, meer leefbaar en welvarend zal zijn, toplum zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.