President Kocamaz voert de opening van de Sefa-brug uitPresident van de president van de Republiek Turkije
President van de president van de Republiek Turkije

Mersin Metropolitan Municipality Burgemeester Burhanettin Kocamaz voegde een nieuwe dienst toe aan Tarsus en hield de openingsceremonie van de diensten van de Sefa-brug en het MESKİ-directoraat-generaal. Verwelkomd in de ceremonie in Tarsus zei president Kocamaz: "Goddank dat Tarsus naar de plaats kwam die hij verdiende.

Hield de openingsceremonie, Mersin Metropolitan Municipality burgemeester Burhanettin niet haar man, goed feest Mersin adjunct Hakan Sidal, de Democratische Partij Mersin Metropolitan burgemeester kandidaat Ayfer Yilmaz, goed feest Tarsus burgemeester kandidaat Inspire Erkoç Democratische Partij Mersin Provinciaal voorzitter Tural in Kadızade, GOED Partij en de Democratische Partij district hoofden en veel burgers plaatsvond.

Met de bouwkosten van $ 4.500.000,00 afgerond Sefa Bridge (Fevzi Cakmak Bridge) het aansluit op de Tozkoparan Fevzi Cakmak Quarter wijk. 73 m lang en 20 m brede brug project, duizend 484 ton warm asfalt werk, duizenden 620 vierkante keystone en duizenden 940 vierkante grens met stoep constructie is vloeren voltooid, uitgerust met moderne verlichting, bruggen, werd klaargemaakt voor transport.

"25 had het hele jaar door één doelwit: breng Mersin naar de plaats die het verdient"

25 jaar van zijn landgenoten Tarsus begon zijn toespraak met het opgeven van de Mersin Metropolitan gemeente Burgemeester Burhanettin haar man niet, "onze geest het hele jaar 25 had slechts één baan, had slechts één doel; Tarsus, breng het naar de plaats die het verdient in Mersin, de gebeden van u onder deze zware schuld u ons terug installeren om ons en om de steun te krijgen, laat ons uw vertrouwen in Gods oog niet verspillen als een storting en geen wijk, geen zonder menselijke onderscheid, de mensen oorsprong, geboorteplaats, kleur, patroon, geloof, iedereen in de Republiek Turkije, ongeacht sekte, zie het als een gelijke burger en om hun leven te vergemakkelijken, we leven diensten in de stad, hebben we de mensen in de stad van vrede gegeven, in vrede en broederschap te leven, "zei hij.
"Bij Allah's verlof hebben we alle obstakels overwonnen met je gebeden en steun"

De eerste dag kwamen zij aan de vereiste aangezien Tarsus taak, zowel in Mersin vrede, rust en broederschap in de stad Kocamaz president verklaarde dat worden "Maar ons deze inspanning, verenigen we ons hart in onze mensen, Mersin, Tarsus, bieden wij ononderbroken service aan onze alle districten ze willen voor ons om te snijden zal verontrustende hebben. Ze wilden de band die we met jou creëerden doorbreken. Maar je kent ons. We alle obstakels op kop van ons tot op heden hebben we overwonnen met de steun en gebeden van Allah's toestemming eerste. Daarna zullen we blijven overschrijden.

In de 1994 individuen in de wereld komt, Tarsus, die de schoonheid en magie Kocamaz president benadrukte, "weet hij door de jaren heen 1994 die geschikt zijn voor de leeftijd van Tarsus staat. Maar sindsdien is het jaar 25 voorbij. De kinderen geboren die dag klaar met school, trouwde, deed zijn militaire dienst, was de eigenaar van het nageslacht. Ze groeiden op in de schoonheid van Tarsus. Maar hij in het tijdperk van de tekortkomingen van deze stad wist meer senioren, wist hij dilemma, ik wist dat het een onbewoonde stad, wist stromen van septic tanks in de straten en op dat moment de overgrote meerderheid van de geelzucht onze mensen in het ziekenhuis opgenomen, gaande van tyfus en dysenterie ziekenhuis. Maar God naar Tarsus, waarbij gelukkig niet meer verdiende kwam, "zei hij.

"Tarsus Gemeente, overgedragen we op ons gebied en de bevolking, was de rijkste stad in sommige van Turkije"

Erven ze Mersin Metropolitan Municipality, meeste schulden xnumx'unc Turkije grootstedelijke ook haar man president zei dat de gemeente niet, "Tarsus gemeente overhandigd we over ons gebied en de bevolking van Turkije was de rijkste gemeente basis. De huidige waarde van het onroerend goed dat we zojuist hebben uitgegeven, is ongeveer 10 miljard. Toen we de gemeente weer overstapten, verlieten we 5-appartementen, 176 miljoen contant. Maar vandaag ging Tarsus niet te ver van waar we waren gebleven. Als Mersin Metropolitan Municipality hebben we alle asfalten in deze stad gemaakt. We hebben asfalt in de buurt van de 42-kilometer op het platteland gemaakt en uitstekende services geboden voor zowel agrarische als fysieke diensten. Wanneer u de hele Mersin in ogenschouw neemt, overtrof de hoeveelheid asfalt die we op het platteland maakten slechts de 800 duizend 5-kilometers. De 500-bin betekent 5, wat 500 keer naar Istanbul betekent
"Onze service aan het publiek is onze service aan Hakk"

5 jaar zo'n korte tijd gaven ze Tarsus als een bevoegde burgemeester van bedrijfsinfrastructuur, drinkwater, asfalt, de aanleg van wegen, landbouw, sociale diensten en projecten, jongeren, vrouwen en kinderen voor het leven door middel van sociale en president Kocamaz vermelden culturele projecten, "we zijn niet streven naar een robuuste infrastructuur in het drinkwater probleem van de stad Tarsus. Godzijdank hebben we dit doel bereikt. Onze filosofie is om onze openbare basisdiensten te dienen dat we doen, "zei hij.

Na de toespraken werden president Kocamaz en de leden van het protocol ingewijd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.