Minister Turhan: Hizmet Fast Train zal tegen Bakalı tegen volgende week Bakan dienenTurhan Speed ​​Train zal tot de volgende week dienen
Turhan Speed ​​Train zal tot de volgende week dienen

Minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan, api Hogesnelheidstrein; ons land, onze mensen, dient in deze geografie. Ankara-Istanbul, Konya-Istanbul, ik hoop volgende week Marmaraydoor de BosporusHij zal zo veel dienen

Taşkesen was toevlucht Turhan aantrekkelijk voor burgers Bulent Ecevit Park, de mensen die het moeilijk vinden om de vriendelijkheid te bepalen, het lezen van de vijand moeten kijken waar hij terug en zei, "Lees onze vijand in ons land, terug naar onze leider. Dit is onze eer, onze trots. Laten we dat niet vergeten. Zolang hij op onze hoofden is, moet u niet opvallen voor deze natie, als God het wil.

Turhan, vandaag blijft het een belangrijke uitdaging in het wegvervoer, secundaire wegen, wegen met weinig verkeer op de wegen en de hoge kosten van de exploitatie van de intonatie vervolgde: "We voltooiden hoofdader van Turkije. We hebben wegen met een hoge standaard gemaakt. Ze komen uit de EU, ze benijden onze paden

Minister Turhan, provinciale wegen en districtswegen zullen in de toekomst worden voltooid en zullen een hogere standaard worden door te benadrukken dat grote inzichten van Teker niet voldoende zijn. Het wiel draait het asfalt, het betonasfalt, de tunnel, het viaduct en de hoge standaard aan. Omdat het verhogen van de standaard van wegen de vermoeidheid van onze mensen op de weg vermindert, het brandstofverbruik verlaagt, de transporttijd verkort. Deze zijn belangrijk, Bunlar

Turkije is het zesde land dat de snelle trein overdracht Turhan natie geïntroduceerd, vervolgde hij:

Tren Hogesnelheidstrein; ons land, onze mensen, dient in deze geografie. Ankara-Istanbul, Konya-Istanbul, insha'Allah volgende week, Marmaray wordt geserveerd tot de afslag van de Bosporus. We hebben de luchtvaartmaatschappij een weg voor de mensen gemaakt. Er is niemand in het land die naar het vliegtuig wil of niet. Ülk

Bezoek van minister Turhan aan Düzce

Turhan, die verklaringen aflegde aan de pers, meldde dat de hogesnelheidstreinen van Ankara naar Istanboel aan de gang zijn.

Turhan merkte op dat de studie was voltooid, zei:

Var Onze vrienden werken, we hebben de reisroute-detectiestudie gedaan. We maken haalbaarheidsstudies en haalbaarheidsstudies op spoorwegen. We zullen beslissen op basis van het resultaat

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.