Minister Turhan: 'We hebben de spoorwegen veiliger en comfortabeler gemaakt'we hebben de Turhan-spoorwegen veiliger en comfortabeler gemaakt.
we hebben de Turhan-spoorwegen veiliger en comfortabeler gemaakt.

Vervoer en Infrastructuur Minister Cahit Turhan, Siemens bestelde Hogesnelheidstrein (YHT) bevat vragen over de levertijd, zal de daling snelheidstrein tussen Ankara en Istanbul de vraag naar cruises van bereik te vergroten tot aan de Ring gezegd.

Benadrukt dat de toename van de vraag een verwachting is, verklaarde minister Turhan dat zelfs nu de tickets "Söz worden verkocht en dat de lijn met extra sets moet worden gevoerd.

De lijn Turhan, Ankara-Sivas zal volgend jaar in gebruik worden genomen, deze lijn zal de behoefte aan treinvervoer vergroten.

onder vermelding van vorig jaar gerangschikt onder het contract 10 yht'n van de eerste batch zal worden geleverd in november Cahit Turhan, "zal de resterende set van 9 jaar 2020, een set per maand te leveren. We zullen ze in dienst stellen. Ze zullen ook de back-up zijn van bestaande werknemers

Minister Turhan, de particuliere sector willen ze de aandacht van het spoorwegbedrijf worden, met inbegrip van die te maken hebben met het probleem van de bedrijven die actief zijn op dit gebied in Europa aan te trekken, zei dat het belangrijk is de kwaliteit en het comfort voor zichzelf.

Turhan verklaarde dat ze programma's hebben gemaakt om de projecten die ze als ministeries hebben gepland tijdig te openen. Er is geen stagnatie in onze projecten. Wij zijn vooral aan de dringende behoeften aan vervoer van onze investeringen op te lossen in ons land tot nu toe hebben gemaakt verbetering van de weg- en spoorinfrastructuur diensten over het gehele oppervlak van het land geleden uit te voeren een moment. "Hij zei.

Turhan, vooral wijzend plaats op de oost-west corridor van nationaal en internationaal vervoer beweging in Turkije, op de datum van de Republiek op deze corridor en ook gezegd dat alle van de slapende verbetering van de spoorwegen.

"WE HEBBEN DE SPOORWEGEN VEILIGER EN COMFORTABELER GEMAAKT"

Om de capaciteit van de spoorwegen te vergroten, legde Turhan uit dat ze de elektrische, signalerings- en communicatie-infrastructuur veiliger en comfortabeler hebben gemaakt.

Als u uw signalering, elektrificatie, communicatiesysteem in het spoorwegsysteem niet hebt, kunt u de treinen achterin verplaatsen wanneer de treinsets bij een station aankomen. Met dit communicatiesysteem kunnen treinen met elkaar communiceren en deze volgen. Dit is belangrijk voor de beveiliging. Na de ongelukken, heb je het signaal geopend, je hebt geopereerd, want we worden blootgesteld aan kritiek. 45 van de spoorweginfrastructuur in ons land is elektrisch en gesignaleerd. We bouwden de infrastructuur, veranderden de rails, we verbeterden de balansen en traverses en versterkten ze

Benadrukking van het belang van kwantiteit-afstandsverhouding in transport, zei Turhan, k Ons land is gegroeid, ontwikkeld en het verkeer van goederen en personen is toegenomen. De verplaatsingen in ons land hebben 3 doorstaan ​​en de belastingsbeweging heeft 3,5 doorstaan. Dit laat zien dat ons land economisch groeit

"WIJ GEVEN GEWICHT TOT DEMUNTEN DEM

Turhan, het nieuwe tijdperk zal meer gewicht aan de spoorwegen geven, zeggende:

"We zullen de capaciteit van onze spoorwegen vergroten. Railway, in termen van de input transportkosten, volgens de snelweg in de wereld strijden in een commodity markt kan 3 keer goedkoper zijn. Dit is een heel belangrijk probleem. Pre-hoeveelheid-afstand transport kosten als gevolg van de invoer van goederen en diensten in een relatie, volgens de rekeningen waren we dicht bij de 2000 procent in xnumx'l jaar. We bouwden verdeelde wegen, verbeterden onze wegen, verhoogden de normen en schoten het naar 15s

Laatste 17 jaar 537 miljard pond van de investering die zij maakten, maakten ze een investering van 139 miljard van de build-operate-overdracht van het patroon overdracht Turhan, hun verbetering en geuit gebracht door het implementeren van veiliger investeringsklimaat in het land.

"SPOORWEGEN ZULLEN TOEGANG TOT TRANSPORT IN PEKIN-LONDON LIJN"

Minister Turhan, de Beijing-Londen route van de spoorweg, wijzend naar zal een transport as en backbone, "we krijgen van de Europese Unie kredieten verstrekken we per maand een aanbesteding gedaan voor het geld Istanbul-Kapikule Speed ​​Rail Project, op basis van de 3 we mei zal plaatsvinden." Hij deelde zijn kennis.

Turhan reageerde op kritieken dat ün een onderscheid werd gemaakt tussen steden göster in het stadsinfrastructuurwerk, zei hij:

Diye Ik heb gestemd voor mij in de verkiezing, gaf niet, de gemeente zag niet verschillende partijen zijn geweest. EGERAY-project is het beste voorbeeld. We hebben ons EGERAY-project gemaakt, dat een zeer belangrijke service levert in de transportinfrastructuur van İzmir, we werken met een bedrijf dat we hebben samengewerkt met de gemeente en we delen onze infrastructuur. Een van onze projecten wordt aan Buca geleverd en we zullen dit blijven doen in ons programma. In het bijzonder hebben we de meeste investeringen gedaan in transport naar Oost- en Zuidoost-Anatolië. We dachten niet 'ze stemden niet voor ons'. Het is mijn huis, mijn land, mijn burgers, wat er ook gebeurt. "

ONONDERBROKEN TRANSPORT TUSSEN GEBZE-HALKALI

Gebze-Halkali Commuter Line 12 Turhan minister zei dat begint op volle capaciteit sinds de opening in maart, 112 procent van het aantal dagelijkse passagiers met deze lijn het combineren van de Marmaray lijn toename werd opgemerkt dat de gemiddelde 468 duizend om te gaan.

Turhan wees erop dat om het openbaar vervoer te kunnen verkiezen, het veilig en comfortabel moet zijn. Im Mensen komen hier wanneer u ze verstrekt. En er is tijdsvoordeel. Er is een ononderbroken transport tussen Gebze en Halkalı, maar als er behoefte is aan verticaal transport, kunt u de gewenste locatie bereiken door het station op en neer te gaan of met ander openbaar vervoer.

Gebze-Halkali Commuter Line is een ander groot voordeel van ongeveer 76 kilometers benadrukte dat de 115 minuten Cahit Turhan te voorkomen, voor 5,70 pond en korting die ook goed van pas komen indien gegeven helft van de prijs, voegde hij eraan toe. (Ubak)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.