Minister Turhan kondigt opening van het kanaal in Istanbul 2025 aanBekijk het volledige profiel van Turhan Yildirim
Bekijk het volledige profiel van Turhan Yildirim

Minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan, Alty Kanal IstanbulU 2025we hebben naar ons land gebracht. Volwaardige scheepvaartvoertuigen beginnen hier over te steken en het leven begint hier, het kanaalproject is ook een stedenbouwkundig project. Hij maakte een projectevaluatie die de merkwaarde van Istanbul zal vergroten.

Minister Turhan benadrukte dat het deel van het project dat verband houdt met de constructie en planning grotendeels is voltooid, ile De locatie van het kanaal dat binnen het project moet worden gebouwd. De zee- en havenstructuren rondom het kanaal, de pieren en de commerciële ruimtes, die allemaal in detail zijn voorbereid, zijn voltooid. We hebben het doorgestuurd naar het ministerie van Milieu en Urbanisatie voor ontwikkeling. Het ministerie van Milieu en Urbanisatie voltooide de andere stadsplannen rond dit kanaal op de 1 / 100.000-schaal. De laatste evaluaties worden gemaakt over de EIA-fase

Ze beweren dat ze van plan zijn om het Canal Istanbul-project met de Operate-overdrachtsmethode te maken. Turhan zei dat de totale kosten in het project ongeveer 15 miljard dollar bedragen.

Turhan wees erop dat de bestaande capaciteit van de zeestraten niet voldoende is om de voertuigen te vervoeren in het internationale scheepvaartverkeer. "Im moeten we de capaciteit om het zeeverkeer te bedienen vergroten. Dit is een internationale zeeroute. Hier moeten we de bedrijfsvoertuigen passeren. We hebben de autoriteit om de regels hiervan te bepalen. Channel Vervulling van Istanbul in Turkije voor het zeevervoer en dat de rechten en privileges van een bedrijf gebruik is heel belangrijk. ", Zei hij.

I Als er geen klant is in Kanal Istanbul, willen we met eigen middelen starten in 2019. Turhan opgemerkt:

Tır In het kader van de transmissie van de hoofdtransportleidingen voor water is een passage door de 8-tunnels gepland. Voor de huidige 14-lijn voor vermogensoverdracht werd een overgangsplanning gemaakt van de 4-corridor, van de 7-corridor voor de bestaande 5-aardgasleiding en van de 3-corridor voor de bestaande telecommunicatielijnen. We hebben Kanal Istanbul naar ons land gebracht bij 2025. Volwaardige scheepvaartvoertuigen beginnen hier over te steken en het leven begint hier. Olarak (UBAK)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.