Minister Turhan: 537 Billion Liralık Investment Mademinister turhan billion liralik investering gedaan
minister turhan billion liralik investering gedaan

Minister Turhan, ir Beleggingen die tot nu toe zijn gedaan, hebben 537 miljard pond overschreden. We zijn bezig met het voltooien van meer dan duizend 3-projecten, die de ontwikkelingsfase van ons land naar een veel hoger niveau zullen tillen.

Turhan nam deel aan ras 2019 Eurasia Service Awards Ceremony katıl georganiseerd door Eurasian Economic Relations Association (EkoAvrasya) in Mill Library.

Het ervaren van belangrijke ontwikkeling in en van de wereld, ging hij naar zijn hoofd van een handelsoorlog, hervormd in de imperialistische machten as van internationale regels, terroristische organisaties van de global accounts, zoals gevraagd gezien door onderaanneming te nemen, wordt de kennis van de mensheid gebruikt voor meer chaos en strijd wanneer Turhan het beschrijven van de overgang van een periode waarin vooruitgang woedend in dit proces aan de ene kant hebben ze om meer te produceren, en de strijd van de ontwikkeling, aan de andere kant, zei dat ze worstelen met de wereldwijde spel maken de weg vrij voor interne en externe aanvallen.

Minister Turhan, rond mensen, vrede, broederschap, ze kijken op de Kaukasus en de Balkan, Afrika, Afghanistan, ministers spraken hun hoop voor de miljoenen harten Turkije te zien.

Miljoenen mensen, als de beer Turhan verklaard dat de grenzen van hun hart, "Turkije is de hoop van honderden miljoenen kasteel, moet u dat probleem te benaderen. U weet alles van de laatste terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland. Terwijl iemand bang was om terrorisme te zeggen, zetten onze natie en de president van de Republiek hun houding op de eerste dag in. Grote staat, grote natie, een geweldige leider zijn is zoiets. Wij, als de regering, bekijken dit probleem vanaf de eerste dag. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid, we zijn ons bewust van de last op onze schouders

Zijn investeringen overtroffen 537 miljard pond "

Cahit Turhan gaf informatie over transport- en infrastructuurwerken en zei dat de investeringen die tot nu toe zijn gedaan 537 miljard lira hebben overschreden.

In de toekomst zal zijn in dienst projecten ook aangeraakt Turhan, "autosnelweg Istanbul en Izmir en aan het einde van het jaar, Menemen-Aliaga-Çandarlı Highway to 9 september 2019, in 2020 het Ankara-Sivas hogesnelheidslijn, in 2020 het Ankara-Nigde snelweg, honderd procent inheemse en onze nationale satelliet Turksat xnumxa in 6, henna-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir sokacağız van de Malkara snelweg Cut dienst in Gallipoli Lapseki 2021. In de tussentijd bereikte YHT uit Anatolië naar Europa Halkalı. Van Ankara tot Istanbul, 2022-4 uur Zo Caspian wagons, die door zal komen uit China, Bakoe, Tbilisi en Kars, zal het bereiken van Istanbul, kan gaan zonder het overbrengen naar Londen. Bovendien, de grote en de ontwikkeling van ons land verhuist naar klein om veel hoger dan 4.5 duizend more're in de poging om het project af te voeren. "Hij zei.

Na de toespraken reikte de voorzitter van de Vereniging van Euraziatische Economische Betrekkingen Hikmet Eren'dan de prijs uit en droeg het 'anker', Turhan, bedankte de verenigingsmanagers.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.