Babadağ Teleferik Project verwacht goed nieuwsde verwachte mujde voor het babadag kabelbaanproject
de verwachte mujde voor het babadag kabelbaanproject

Babadağ Teleferik Project om meer rantabil te zijn en het landschap van Oludeniz om de top van het vertrekstation te bereiken, werd goedgekeurd door de verandering in Ankara. Volgens het amendement van het ministerie van Landbouw en Bosbouw; Van de locatie van Ovacik tot de Dode Zee, de weg staat bekend als de cruiseheuvel en de 226-meter zal het bestemmingspunt zijn. Vrijdag, maart 1 het goede nieuws over voorlopige toestemming voor het vertrekstation Fethiye Kamer van Koophandel en Fabrieken voorzitter Osman Cirali uit te leggen dat ze bereikt, "Onze kabelbaan project is nu nog waardevoller geworden. Pre-autorisatie proces in de eerste plaats en Land- en Bosbouw minister Geachte Voorzitter, onze voormalige parlementsleden Özyar Hasan Ali Taurus en dank aan iedereen die ons gesteund en geloofd in onze kamer en Nihat Ozturk, waaronder de voormalige executives. Voor het Babadağ Teleferic-project is er geen obstakel meer. Ons enige doel is nu om ons kabelbaanproject te trainen met de World Air Games in 2020 en van Babadağ en Fethiye een wereldwijd merk te maken.

Babadağ Teleferik Project van het verwachte nieuws uit Ankara kwam. President FTSO legt een verklaring af over het onderwerp Osman Cirali, Babadag Kabelbaan Project over de veranderingen in de oorspronkelijk verwacht vertrekstation 'Voorlopige Permit' 24 van het bestand in december 2018 datum als volgt Onder verwijzing naar het ministerie van Land- en Bosbouw kunnen goedkeuren zei:

Ik Babadağ Teleferik We hebben het vertrekpunt gewijzigd om het project rendabeler te maken en de top te bereiken met het oog op Ölüdeniz. Omdat het vorige vertrekpunt achter de berg lag, verscheen het zicht op Oludeniz niet. De toestemming moet worden verkregen van het ministerie van Landbouw en Bosbouw. We hebben de aanvraag hiervoor gedaan. We hadden voortdurend contact met het ministerie om de oorzaak van de verandering en het belang van ons project uit te leggen. Dus we hebben het dossier gevolgd, we hebben de nodige onderhandelingen gevoerd. En tot slot 1 maart vrijdag ontvingen we het goede nieuws van de goedkeuring van de voorafgaande toestemming. Ons kabelbaanproject is nu veel waardevoller geworden. Meneer de president en laat ons front vooral in het proces van Land- en Bosbouw minister, onze voormalige parlementsleden Hasan Özyar Ali Taurus en we danken iedereen die ons gesteund en geloofd in onze kamer en Nihat Ozturk, waaronder de voormalige executives. Voor het Babadağ Teleferic-project is er geen obstakel meer. Na de verandering in het proces zal worden overgenomen uit de officiële instellingen en meningen. Nogmaals, de wijzigingen zullen worden voorgelegd aan het siteplan en voorgelegd aan de regionale directie van de bosbouw. In de 226 Altitude voorlopige vergunning na vergunning wordt omgezet in een definitieve goedkeuring van het ontwikkelingsplan voor het nieuwe vertrekpunt en we in staat om te beginnen met de bouw op dat punt zal zijn. We zijn van plan dit proces tegen september te voltooien.

Ons project gaat snel verder
In dit proces hebben we natuurlijk niet gestopt, Babadağ Teleferik Project gaat snel verder. Tijdens het pre-autorisatieproces met betrekking tot het vertrekpunt, ging ons werk in andere stations door ondanks de winteromstandigheden. De energietransmissielijn wordt in juni voltooid. De 1.200-, 1.700-, 1.800- en 1.900-meters kunnen dus van stroom worden voorzien. Het graafwerk op de tussenstations op de hoogte van 1.200 gaat door. Met het wegenwerk tussen de 1.200- en 1.700-hoogtes werden alle nokken en voetstukbeton bij de 9 kabelbaan voltooid. Ongeveer de 226-meter van het pad tussen de 1.200- en de 3.500-hoogten werd geopend. 1.200 startbaan vanuit de richting van zowel de richting van Ovacik en Ovacik richting zal mogelijk zijn. Aan de basis van het 1.700-hoogstation zijn het betonnen basis- en het basisbeton voltooid. Het restaurant op dit punt werd geopend op 18 August 2018. Het is momenteel echter te wijten aan de winter en het is gesloten vanwege een gebrek aan energie in het gebied. De landingsbaan van 1.700 werd gladgemaakt, gegranuleerd en begon te dienen in 2018. Op 1.800-hoogte werden vloertegels van het 400 vierkante meter verkoopbuffet en het terrasoppervlak gelegd. Het landschap is voltooid. De 1.800-baan werd opnieuw gerangschikt en de vloer was bedekt met granieten steen. Deze baan begon te dienen in 2018. Transformator-, generator-, mechanische, elektrische, biologische behandelingsinstallaties werden voltooid op de hoogte van 1.900. Baan in natuurlijke grond. Weer op de hoogte van 1.900 werd het Patara-spoor ook gereorganiseerd met bouwmachines en in natuurlijke grond.

Ons doel is beschreven in Turkije in 2020 voor worden gehouden, maar de Internationale Luchtvaart Federatie (FAI) van de uitgestelde Wereld Air Games in het jaar 2022 opnieuw op te heffen onze uitgebreide voorbereiding op de kabelbaan project zal in Babadag worden gehouden in de 2020 de World Air Games en maak Fethiyemiz een wereldwijd merk met Babadag. "

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.