Gratis openbaar vervoer periode is begonnen in Antalya!massatransport in Antalya was gratis
massatransport in Antalya was gratis

"Tussen 05.00-07.00 en 19.00-21.00 uur, bussen met AU-platen in het centrum van de stad, zijn bussen met zwarte afbeeldingsplaten en treinvervoer gratis"

Openbaar vervoer was gratis in het centrum van Antalya
Antalya Burgemeester Menderes ander evangelie Antalyalılara van Turel ... Antalyali comfortabele tot nu toe hun tegenhangers, modern, comfortabel en milieuvriendelijke voertuigen met het gemak van het openbaar vervoer President Turel, waardoor in 23 zaterdag maart uit van de bus plateau in het centrum van de stad, het vervoer, zwarte formele schotel bus en trein Het systeem was gratis.

Antalya Metropolitan Municipality, voegt een nieuwe service toe aan transportdiensten. President Türel, die met comfortabele, moderne, comfortabele en milieuvriendelijke voertuigen vervoer heeft verstrekt aan de bevolking van Antalya, heeft zijn landgenoten beter van dienst kunnen zijn. President Türel 'Het openbaar vervoer in het centrum van de stad in Antalya is gratis. Iedereen kan zich een vraag stellen over hoe het zal zijn. Zoals u weet zijn het de avonduren, die drukke uren zijn in het openbaar vervoer, werkuren in de ochtend of werkuren. Vooral op deze momenten klagen we over het feit dat onze voertuigen voor openbaar vervoer erg overbelast zijn en zelfs omdat ze geen passagiers kunnen nemen vanwege de congestie. Nu nemen we 05.00 en 07.00 's ochtends over, 19.00' s avonds en 21.00 al onze passagiers gratis met het openbaar vervoer. Dus we gaan de intensiteit verminderen tijdens die erg drukke uren. Deze applicatie draagt ​​bij aan het budget van onze burgers, de gemeente zal het aantal voertuigen tijdens de spits verminderen zodat we kunnen besparen. Het grootste effect van deze toepassing zal zijn om het verkeer tijdens piekuren te ontlasten

Gratis transport-app zal geen winkeliers lijden
Deze toepassing is momenteel alleen in het centrum, zodat Kepez, Kepez, Kepez, Döşemealtı en Aksu zal in Turel president worden geïmplementeerd te stellen: "We oefenen van het openbaar vervoer handelaars doen ons schouder aan schouder, hand in hand we ons realiseren. Zoals u weet, hadden we een openbaar vervoer systeem dat voldoet aan onze pool van handelaars in ons leven elke vervoer inkomsten uit handelaars geïnde ons openbaar vervoer systeem deze maand als gevolg van het betalen van een vaste prijs. Dit is het aantal passagiers dat nu een vast bedrag aan vast inkomen heeft. Dit nieuwe systeem zal geen probleem vormen voor ons openbaar vervoer. Daarom zijn onze handelaars van het openbaar vervoer, die is opgenomen in de pool bussysteem plaat, zwarte plaat in de gemeenteambtenaar kunnen zich aanmelden voor gratis bus- en railvervoer in het systeem. dat is een zeer klein aandeel in het vervoer in de landelijke ambachtslieden werken in kleine bestelauto's niet zijn opgenomen in de pool van de aanvragen in het systeem weer, de gratis ritje de bus terminal voor de transacties zijn niet van toepassing op het moment niet opgenomen in de pool-systeem. Echter, het nemen van de toestemming van onze trades in de komende periode zullen we proberen om dit systeem op te nemen, "zei hij.

Piek verkeer zal afnemen
Kent zal in de wijk 5 worden geïmplementeerd in het centrum van dit systeem, indien door de winkeliers in de provincie met hen akkoord toegepast dat president Turel uitdrukt, verzocht "Onze handelaars in onze wijk als je een pool systeem zal ons daar te verlichten in onze burgers en handelaars dezelfde toepassing uit te breiden. Bijna 10 procent van onze capaciteit bus die rijdt tussen de 05.00 en 07.00-19.00 21.00 uur vrije training zal opgelucht zijn bij het overstappen naar de dichtheid van het verkeer. Het gaan werken en terug te keren naar de tijden van congestie, waardoor bewegen met de tijd waarin we bevrijd gaan doen zal krijgen, "zei hij.

Applicatie 23 is gestart van maart tot maart
Ecek Elke burger kan profiteren van gratis transport tussen deze uren, zei Tür Türel. President Menderes Türel verklaarde dat deze uren werden bepaald door deskundigen in het kader van langetermijnonderzoek. Ender Enerzijds wordt er een enorme besparing bereikt terwijl het gratis vervoer aan de burger wordt aangeboden. Tegelijkertijd is deze toepassing die het stadsverkeer verlicht, goed voor mijn medebewoners van Antalya, zoals hij zei.

Ik ben vandaag aangekondigd voor het imiteren van onze projecten.
President Turel, 14 in februari Askim Antalya 'Project Presentatie vergadering van vorige week herinneren zei dat zou een grote verrassing voor Antalyalılara, "rivaliserende politieke partijen, onze kandidaat voor dit goede nieuws zijn, omdat het ons project bootst in het bijzonder wilde ik vandaag te geven. Ik zeg altijd. Zolang we zijn, zijn er diensten. Deze praktijken hadden stilleven Menderes Turel in Turkije doorgebracht zal een toepassing zijn. We waren nog nooit proberen dag en nacht om de wereldkampioen in Antalya we moeten handelen met de dagelijkse zorgen te maken. Gratis vervoer zal beginnen op zaterdag, maart 23 van 5 jaar ononderbroken doorgaan, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.