Antalya Transportation Inc. EHBO-training voor chauffeursEHBO-training voor antalya asas
EHBO-training voor antalya asas

Buschauffeurs en thuisland van Antalya Metropolitan Municipality Transportation Inc. krijgen eerste hulp en basale levensondersteunende training van Turkish Red Crescent. Werknemers van het openbaar vervoer, met een gecertificeerd opleidingsprogramma in een mogelijk geval, kan de burger ingrijpen in de eerste hulp van het voertuig.

Metropolitan Municipality heeft een nieuwe toegevoegd aan haar activiteiten om het openbaar vervoer veiliger en comfortabeler te maken. Antalya Metropolitan gemeente en de Antalya Tak van de Turkse Rode Halve Maan in samenwerking Transportation Co buschauffeur en verbonden 550 98 Vatm voordat u daarvoor elementaire eerste hulp en basic life support training. De chauffeurs die worden toevertrouwd door de inwoners van Antalya worden steeds beter uitgerust met elementaire eerste hulp en basiseducatie.

Degenen die slagen voor het examen ontvangen een certificaat
Turkse Rode Halve Maan drivers in praktische opleiding gegeven door experts en whatman basis EHBO luchtwegen obstructie in het kader van het onderwijs, bewustzijnsstoornissen, warmte evenwichtsstoornissen, brandwonden, bloedingen, botbreuken en verstuikingen, verdrinking, dier bijt, vergiftiging, verwondingen, getraind op zaken als het transporteren van gewonden. Na de 4-maanden hebben de chauffeurs die succesvol zijn in het evaluatie-examen het recht om hun certificaten te ontvangen.

Özkoç bedankte de president Türel
Antalya Metropolitan Municipality, zei dat ze waren blij om samen te werken met zo'n belangrijk onderwerp aan de Turkse Rode Halve Maan Branch President Esra Özkoç Antalya, bedankte de president voor de in Menderes Turel EHBO-opleiding gevoeligheid. Özkoç zei, eğitim We hebben EHBO-training gegeven aan onze 50-buschauffeur en ons thuisland. Dit aantal is in totaal maximaal 650. We zouden graag zien dat dezelfde gevoeligheid in andere gemeenten. We staan ​​altijd klaar om te ondersteunen, Biz zei hij.

Bestuurders kunnen in het voertuig ingrijpen
Vice-voorzitter van de Rode Halve Maan tak Özdaş bestuurder Tahir wees erop dat zij worden geconfronteerd met vele evenementen elke dag, bedankte de Antalya Metropolitan gemeente is de gevoeligheid voor de menselijke gezondheid zijn. Özdaş ,, Transportation Inc. 16 kan ingrijpen in veel voertuigen waarvoor eerste hulp nodig is. Tijd is erg belangrijk in dergelijke evenementen. Onze chauffeurs die een basisopleiding eerste hulp krijgen, redden misschien iemands leven

Chauffeurs blij met de training
Buschauffeur Gulay Gul zei dat ze zeer tevreden waren met de training die ze kregen. We zijn erg tevreden Bundan

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.