Themapark geopend om van Ankara een merkstad te makenankarayi brand city zal themapark urgent maken
ankarayi brand city zal themapark urgent maken

Die vertaald in de ogen van de wereld en Ankara zal het merk van de stad te maken, zal bijdragen aan het toerisme met zijn nieuwe naam ANKAPARK voorheen "Wonderland Eurazië", de president Recep Tayyip Erdogan deelgenomen aan een ceremonie werd geopend.

President Erdogan, 1 300 miljoen vierkante meter ruimte en on-site installatie 2 117 duizend in Turkije, waar de entertainment-unit en Europa's grootste pretpark, 31 gaf het goede nieuws zou vrij zijn tot de avond van maart. President Erdoğan richtte zich tot de families en toeristen en zei: 'We waren het ook eens met de operatoren. Ankapark gratis 31 staat tot de avond van maart tot uw dienst. Je kunt ons park gratis met je kinderen bezoeken. Çocuklar

EEN DIT PARK ZAL DE MERKWAARDE VAN ANKARA HEBBEN

Jaarlijkse 5 miljoen binnenlandse en buitenlandse toeristen zullen naar verwachting verwelkomen Wonderland Eurasia Kapitaal zal sterk bijdragen aan de aandacht van president Erdogan: "Dit is een trotse symbool van het themapark. 1 396 Miljard Million Lira gemeente samen met onze bevinding zullen jaarlijkse kosten van 50 miljoen pond winst te realiseren. Onze stad zal zeer belangrijke bijdragen geleverd. Ik geloof dat Ankara merkwaarde verder te verbeteren "Uit de evaluatie blijkt.

Ankara-gouverneur Vasip Şahin, die aanwezig was bij de openingsceremonie, zei: "Ankara heeft echt een merkwaarde. Ik zou graag onze voormalige burgemeester, de heer Tuna, en zijn team willen bedanken. Hopelijk ontmoet Ankara daarna geweldige diensten. Vandaag de dag zal dit werk een grote bijdrage leveren aan het kapitalisme van het kapitaaltoerisme, zei hij. "Sprekend tijdens de openingsceremonie waarin de hoofdstad grote belangstelling toonde. Dr. Mustafa Tuna bedankte president Erdoğan voor zijn bijdragen in de bouw van Tema Park, en zei:

"Ik bied mijn respect aan voor jullie allemaal. Deze belangrijke faciliteit, met veel faciliteiten die cafés en toeristische goederen verkopen, moest wetgeving invoeren om het 29-jaarboek te verhuren. De president van de Republiek Turkije, Recep Tayyip Erdoğan, heeft grote bijdragen en bijdragen geleverd aan deze wet. Als deze wet niet was gemaakt, zou er geen verkoop van cafés en restaurants en toeristische goederen zijn. De jaarlijkse operationele tijd van 10 was daarom ontoereikend. Met deze zeer belangrijke juridische overeenkomst werd het bedrijf 29 gehuurd. Ik wil iedereen bedanken, vooral de president van de republiek. Dankzij onze president hebben we deze belangrijke investering in gebruik genomen. Ik ben ook van mening dat deze belangrijke investering in hoge mate zal bijdragen tot het toerisme, de handel en de economie van onze Ankara

DANKWOORD VAN ÖZHASEKİ NAAR TUNA EN GÖKÇEK

Mensen gewezen op het belang van de zakelijke gebieden omvatten Cumhur Alliance Ankara Metropolitan burgemeester kandidaat Mehmet Özhaseki in Wonderland Eurazië en merkt op dat een van hen zei:

Uz We willen graag onze gewaardeerde burgemeester Mr. Mustafa Tuna en onze voormalige president Melih Bey bedanken. Er zijn overal sporen in Ankara. Hij heeft arbeid in elke hoek van Ankara. God zegene je. Mustafa Tuna-voorzitter toonde in zijn tijdsperiode zijn beste inspanningen. Nu is het je arme broer. We zijn klaar voor de plicht. We hebben gestudeerd

De burgemeester van de Old Ankara Metropolitan deelgenomen aan de ceremonie Melih met een aantal niet-gouvernementele organisaties tijdens de bouw van dit project door het openen van de belangrijkste oppositiepartij talloze rechtszaken waarin staat dat belangrijke obstakels belangen, als gevolg van in dienst te gaan in Ankapark de grootste droom, zei hij dat hij was erg blij. MAG, erop wijzend dat de Ankapark Parijs en Hong-Kong themapark goedkoper te zijn, "s werelds grootste en goedkoopste parkeren is Ankapark dus vandaag is de gelukkigste dag van mijn leven", zei hij.

BAŞKENT VOLDOET AAN HET ENTERTAINMENT

Wonderland Eurasia met een nieuw tijdperk zal beginnen entertainment hoofdstad van 's werelds grootste met meer boren in Ankara (inversie) 14 Roller Coaster zal het centrum van attractie voor miljoenen binnen- en buitenlandse toeristen.

Wonderland Eurasia, dat bereid is genomineerd te worden voor het Guinness Book of Records met zijn grootste dinosaurus, bestaat uit verschillende thematische secties.

Digitale games volwassenen speeltoestellen op het gebied van de culturele waarden van de Turkse 7 Regio's zullen worden gepresenteerd in een visueel feest gepaard Theme Park; Van Nasreddin Hodja tot de magische lamp van Alaaddin, vele sprookjes brengen bezoekers naar de sprookjeswereld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.