Ankara om hogesnelheidstrein Halkalı te bereikenhogesnelheidstrein
hogesnelheidstrein

Gebze-Halkalı commuter line is geopend. President Recep Tayyip Erdoğan woonde de eerste expeditie bij, zat in de mechanische stoel van de treinen. De kosten van de trein zijn nog steeds onverklaard. Zelfs het transport start morgen.

President Recep Tayyip Erdogan opende vandaag de Gebze-Halkali-trein in de voorsteden. Sozcu.com.t isVolgens de informatie die is ontvangen van de operationele directie van Marmaray, zal er vandaag geen transport plaatsvinden in de voorsteden. Het transport begint morgenochtend.

Hier zijn de openingstoespraken van de spoorlijn van president Erdoğan:

Ik hoop dat deze lijn, die van het ene eind van Istanbul naar het andere loopt onder de Bosporus, gunstig zal zijn voor ons land. De Gebze Halkalı Suburban Line neemt 185 minuten naar 115 en 1 uur naar 10 minuten.

Het drukste en meest verkeersintensieve verkeer in Istanbul is de 75-bak in één richting en de 1 miljoen 700 zal duizenden passagiers per dag vervoeren. Met andere woorden, 100 vervoert normaal gesproken de passagier die kan worden vervoerd met duizend voertuigen.

De volledige 10-wijk van Istanbul zal deze lijn rechtstreeks kunnen gebruiken. Deze lijn, die samen met Marmaray uit het 43-station bestaat, zal een grote opluchting in het verkeer in Istanbul met zijn integratie in onze zijlijnen tot gevolg hebben.

We verwachten een aanzienlijke vermindering van de belasting van het historische schiereiland. 440 voertuig 300 dat op deze lijn zal rijden, ik bedoel dat de wagons in ons land werden geproduceerd.

Van hieruit kom je vanuit de zeebodem naar Europa aan de Anatolische kant van de treinlijn naar Haydarpaşa'ya. Sirkeci aan de Europese kant, we hebben deze twee treinlijnen gecombineerd met Marmaray. We vestigen ons binnen de Yavuz Sultan Selim-brug. Hiervoor hebben we het vernieuwd alsof het van de grond af was, ontwikkelde het, plaatste het op een nieuw gezicht.

Met deze lijn worden 170-kilometers van 63-kilometers van het spoorwegsysteem in Istanbul met een extra 233-kilometer bereikt. Aan de ene kant, de regerende partij aan de ene kant, hoop ik dat we deze ontwikkelingszet zullen uitvoeren. Van Londen tot Beijing, dit is de Istanbul-stap van de ijzeren zijderoute.

Pendik zal niet weer de laatste stop zijn voor hogesnelheidstreinen met deze lijn. Het gaat verder vanaf hier tot Halkalı.Sözcü)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.