De autosnelweg Ankara Niğde wordt in 2020 in gebruik genomenankara nigde snelweg werkt
ankara nigde snelweg werkt

2 2018 2020 3 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Niğde-gouverneur Yılmaz Şimşek onderzocht de lopende werken ter plaatse en ontving informatie van de aannemersbedrijven over wegenaanlegwerkzaamheden.

Geef je mening over tijdens gouverneur Yilmaz Simsek, Ankara, Aksaray, Konya, Kirsehir, zei hij Nevsehir en Nigde grenzen gelegen in het Ankara-Nigde in de laatste ring van de snelweg uit te breiden tot Turkije zuidelijke grensovergang op de snelweg netwerklocatie.

De totale lengte zal naar verwachting ongeveer 330,25 kilometer van Ankara-Nigde, wat aangeeft dat gepland om dienst te treden in 2020 van Highway gouverneur Yilmaz Simsek, "25 kilometer deel van de snelweg loopt door onze stadsgrenzen. Ik hoop dat; vanaf Gölbaşı'nda, toen Nigde voltooid snelweg eindigt in plassen kruising tussen Ankara en Nigde in de verte wordt verkort, onze burgers is belangrijker te worden gelaten voor ons tijd die we doorbrengen op de weg, zodat meer rustig en ze hebben een veilige reis gemaakt, "zei hij.

De interesse in de regio, met inbegrip van onze provincie met de voltooiing van de snelweg, zal de regio bewust te maken van en gouverneur nadruk te verhogen in de tijd als het toeristisch potentieel van de bliksem, als gevolg van verhoogde industriële en commerciële activiteiten in de komende snelweg jaren zal onze provincie grote bijdragen aan de economie.

Zoals we hier vandaag een voorbeeld hebben gezien, wil ik mijn tevredenheid uitspreken over het feit dat de grote projecten van ons land onverminderd doorgaan.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.