Bussen die moeten worden gevolgd door slimme stopsbushaltes met slimme haltes
bushaltes met slimme haltes

Burgers die in enkele minuten de Metropolitan Municipality-bussen van de mobiele apparaten kunnen volgen, kunnen zien hoeveel minuten de bus aan de haltes staat met de nieuwe applicatie en de speciale schermen aan de haltes.

met een toepassing in het openbaar vervoer zal een voorbeeld zijn voor Turkije zijn enige tijd geleden gestart met de Smart Stop Denizli Gemeente Information Systems, intelligent schermen begon private plaatsing stoppen. Het Smart Stop Information System, ontwikkeld door de afdeling gegevensverwerking van Denizli Metropolitan, is al enige tijd geleden geïmplementeerd. Het systeem, dat geïntegreerd is met de instantlocatie-informatie van de bussen, begon te werken op desktopcomputers en mobiele apparaten. Met de applicatie is het mogelijk om te leren hoeveel minuten nadat de stadsbus aan de halte staat.

Bussen kunnen in minuten worden gevolgd

Stop de uitgaven van hun leven Intelligent Information Systems Denizli gemeente, in aanvulling op het systeem, gevolgd door slimme apparaten om te stoppen voor de burgers om te profiteren van het systeem eenvoudiger en handiger om in te voegen op maat schermen begon. De 10, die in de eerste plaats uitgebreid wordt gebruikt, geeft aan hoeveel minuten de bussen aan de halte arriveren. Bovendien worden QR-codes op de haltes geplaatst, terwijl burgers via hun mobiele telefoon of mobiele apparaat toegang hebben tot QR-codes om te achterhalen wanneer hun bus arriveert. Intelligent stallingsinformatiesysteem ulasim.denizli.bel.t is Het kan worden bereikt via de transportportal of via de mobiele applicatie van de gemeente Denizli Metropolitan.

"In het algemeen zijn we in Denizli"

Burgemeester van Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan, de burgers van de technologie voor een meer comfortabele en comfortabele reis op het hoogste niveau gezegd. Het huis van de burgers met Intelligent Stop of waar het is de bus zonder het verlaten van de werkplek, uit te leggen dat enkele minuten later zag de toekomst van president Zola, hun volgende halte op speciale schermen die ze beginnen met het plaatsen van de hier ook beginnen met het bijhouden van hoeveel minuten later naar de bushalte zal komen te stoppen. Burgemeester Zolan zei, Başkan We blijven aan onze zee toevoegen. Transport, infrastructuur, sportcultuur op elk gebied dat we onze stad goed hebben gemaakt, ik hoop dat we dat blijven doen. Omdat Denizli onze partner is, Çünkü zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.