Slimme stops maken het leven van Sakaryaslimme pauzes maken het leven van sakarians gemakkelijker
slimme pauzes maken het leven van sakarians gemakkelijker

Sakarya Metropolitan Municipality door de 'New City is vernieuwd voor jou' met de slogan van de nieuwe gezichten van de straten zijn uitgerust met moderne stops om het leven van de Sakarya te vergemakkelijken. We hebben de eerste fase van ons vernieuwingsonderzoek voltooid, zegt Pistil. 120 gesloten kraam, 24 triangel kraam en 216 vlagkraam, onze 360 stop is in totaal vernieuwd.

De straten die zijn herbouwd met de slogan van Hayat City is Renewing for You ı van de Metropolitan Municipality Transportation Department zijn uitgerust met moderne stops om het leven van Sakarya te vergemakkelijken. Fatih Pistil, hoofd van Transportation Department, verklaarde dat het station gedurende het jaar zal worden voortgezet.

Vernieuwing is goed
Stampi zei, indeki We voltooiden de eerste fase van ons werk om onze oude gesloten en vlaggenstops in het centrum van de stad te vernieuwen met meer handige en handige haltes voor stadsesthetiek. In deze context zijn onze teams 120 gesloten kraam, 24 triangelkraam en 216 vlagkraam vernieuwd. Bovendien is de naamgeving van alle haltes in het stadscentrum voltooid. Onze passagiers kunnen gemakkelijk de routes volgen vanaf de halteplaatsen tijdens de reis met onze vernieuwde stops yenilen.

Studies zullen doorgaan
Pistil eindigde zijn toespraak als volgt: alt In onze gesloten haltes werkt onze infrastructuur voor de installatie van inbouwverlichting, USB-telefoonlading en smart stall display. We zullen deze functies ook in korte tijd implementeren. Als Head of Transportation Department blijven we werken zonder onze haltes te staken

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.