Transportprojecten om Adana te vliegentransportprojecten
transportprojecten

Adana Burgemeester Kandidaat Hussein Orale en Cumhur Alliance, projecten die de toekomst van Adana honderd jaar 'Vision 2023' zal bouwen samengebracht in contact met een prachtig kennismakingsgesprek Adanalılarla. volgende project Adana zal door een vijfjarig visie worden gemarkeerd om het podium te bieden aan Oral Voorzitter, xnumx't de 2014 de projecten die zij voeren, verandering en ontwikkeling in Adana werd gepresenteerd met een visuele horloge.

Hüseyin Sözlü, Adana Metropolitan burgemeester en president van de alliantie, zal Adana naar de toekomst brengen.

Om ons oraal, stedelijk transportnetwerk te ontwikkelen en te disciplineren, hebben we de resterende 400 km van de D-26 snelweg overgenomen van de snelwegen.

We keken naar onze stad op een grootschalige schaal om het gezond en toegankelijk te maken van noord naar zuid en van oost naar west.

5 Nieuwe snelwegverbinding
We hebben alle links op de snelweg geïdentificeerd die door het stadscentrum gaan en hebben gerehabiliteerd en de punten bepaald die moeten worden geopend in overeenstemming met de beweging van verstedelijking. We hebben ons 5 nieuw snelwegverbindingsproject voorbereid en geïmplementeerd in coördinatie met snelwegen. We zijn begonnen met onze constructie voor verbindingen met Shambayadi en Turkmenbashi.
Dankzij onze verbindingen met de snelweg, zullen de toegang tot geplande nieuwe industriegebieden, nieuwe woonwijken, stadsaansluitingswegen worden versterkt en het stadsverkeer moderner worden.

D-400 Boulevard en hoger acties
Parallel aan het hogesnelheidstreinproject hebben we ervoor gezorgd dat de boulevard zich op een ander overgangsniveau bevindt in gebieden waar de spoorlijn elkaar nadert met D-400. Kleine knooppunten Dikili, Otogar, Barkal en Şakirpaşa worden nu gepasseerd zonder verkeerslichten.

In het oosten van de stad hebben we verschillende niveaus van overgangen gepland op de knooppunten D-400, Ege Bağatur Boulevard, Mobilyacılar Sitesi, İncirlik en Ring Road. Van oost naar west is de naadloze D-400-stroom nu heel dichtbij.

ADANARAY-project
We hebben de eerste stappen gezet in een modern spoorwegsysteem dat het stadscentrum naar de georganiseerde industriële zone brengt en nieuwe industriële gebieden per spoor plant. Dankzij de spoorlijn die is ontworpen om te worden gestationeerd met het 5-station, biedt 100 dagelijks transport naar ongeveer duizend mensen.

2 naar de metro. en 3. Laps
Om de bestaande metrolijn efficiënter te gebruiken en om de nieuwe openbare investeringen en woonwijken te bedienen, hebben we de 2-fase haalbaarheid en plan- en projectwerkzaamheden afgerond. Het nieuwe stadion, het stadsziekenhuis, de universiteit voor wetenschap en technologie van Alparslan Türkeş, de universiteit Çukurova en het nieuwe woonwijk Sarıçam zijn in korte tijd vanuit alle delen van de stad te bereiken.

We zullen beginnen aan de 2-fase die zal worden geïntegreerd met de 3-fase op de Turgut Ozal Boulevard, een van de kanalen van North Adana. Karatas railsysteemlijn naar onze bestemmingsplannen is verwerkt.

Brugprojecten
Het bouwniveau van de Staatstuinbrug, stijgend als het reputatiemonument van Adana, bereikte het 70-niveau. De verbindingswegen bereiken de lengte van de 2 duizend 450 meters. Bahçeli Bridge Bridge, Seyhan, Yuregir en Saricam districten zullen het transport enorm vergemakkelijken. Toegang tot het Adana City Hospital, het nieuwe stadion, de gerechtsgebouwen en de campussen van de universiteiten zijn gratis.

We gaan door met de bouw van de 35 meterbrede brug, die toegang biedt tot de Orhan Kemal Boulevard vanaf Sular.

Onze andere brug over Seyhan verbindt Koza Boulevard in Yüreğir met Seyhan.

De brug over de Ceyhan-rivier zal naast de historische Misis-brug worden gebouwd.

25 52.5 10-meter tot de breedte van de XNUMX-meter XNUMX in de rij om te dienen als een project dat we in de praktijk brachten, kwam op het podium.

Stedelijke aanrakingen
1 - Alparslan Turkes Boulevard
We hebben de İKizler-brug geopend als eerste stap om de noord-zuid-as ononderbroken te maken op de boulevard. We hebben de bloedende wond van de jaren van overstromingen gered door de kruising van het kruispunt van de gouverneur en de treinbrug te moderniseren.

Er is echter nog een ander punt om het project holistisch te maken. We voltooiden ons applicatieproject op het knooppunt Kıyıboyu-Tellidere en maakten het gereed voor aanbesteding. Wanneer het project wordt geïmplementeerd, is toegang vanaf het knooppunt Kurttepe naar het gouvernement mogelijk zonder verkeerslicht.

We verbinden Barış Manço Boulevard met pension. Deze boulevard, die eindigde op de Alparslan Türkeş Boulevard, passeert nu de metrolijn door een tunnel naar de verpleeghuizen en 80. Het zal Year Boulevard bereiken.

Evenzo verbinden we Ahmet Sapmaz Boulevard met de Buurt van Pınar onder de metrolijn en met de Aliya İzzetbegovic Boulevard om alternatieve routes in de oost-westlijn te creëren.

2-Yavuzlar Brug Verschillende niveau-kruisingen
Na voltooiing van de brug Yavuzlar Tedas knooppunt in het domein, de site AS kruising, de kruising van de Provinciale Health directoraat kruising en Aqualand samen nemen, zullen we het verkeer met verschillende niveaus van de overgang te vergemakkelijken.

3- Türkkuşu - Onderdoorgang Fuzuli Street
Vooral Resatbey buurt van de intermediaire momentcapaciteit zal toegang parking toelaten in zelfs de afgedankte situatie in Central Park in de kelder van de 10 procent een tunnel met Türkkuşu Straat gebruikt om de helderheid van de problemen in de straten te vermijden, Fizuli Street, we zullen parkeren onder ulaştur door. We begonnen met het bieden van het bouwproject.

Onze nieuwe boulevards
1-Noord-Zuid-alternatieven
We hebben studies gemaakt om de druk op de intensief gebruikte Teachers Avenue te verlichten. We plantten een boulevard ten westen van deze boulevard, die de D-400 overstak vanaf de begraafplaats Kabasakal en afdaalde naar de groenten- en de zuidelijke ringweg. In het oosten openden we de boulevard, die verbonden was met D-400 van Alija Izetbegovic. We hebben de boulevard geopend om de bestaande Turkmenbashi-boulevard voort te zetten en naar de luchthavenknoop door de wijk Denizli te brengen.

2- Oost-West-alternatieven
We zijn begonnen met zowel onteigening als bouwwerkzaamheden voor de boulevard, die parallel liep aan de spoorlijn in westelijke richting vanaf de onderdoorgang van Denizli. Op dezelfde manier nemen we een wegproject van Yenice naar de Yenice op een manier die voortgaat in beide richtingen van het kanaal in de richting van het westen vanaf de kruising met de Teachers 'Boulevard-Kiyboyu. We hebben de parallelle boulevard geopend die een alternatief zal zijn voor Aliya Izzetbegovic Boulevard.

3- Yüreğir - Sarıçam stad:
We zullen de toegang tot nieuwe openbare investeringen en nieuwe nederzettingen in Sarıçam versterken en beginnen met de bouw van de Science Road Boulevard parallel aan Mithat Özsan Bulvar. Met een brug over de top van de snelweg verbindt lichaam met de Yasemin Street Science Road D-400'dan zorgt voor ononderbroken transport naar het nieuwe stadion. Bovendien wordt de Université Boulevard, die parallel loopt aan de snelweg, verbonden met Çatalan Street en Alparslan Türkeş bereikt BTÜ. South Campus Boulevard zal de toegang van nieuwe faculteiten binnen de campus van Çukurova University versterken. Vanaf de kruising van het nieuwe stadion naar het noorden, wordt de verbinding met de noordelijke dorpen versterkt door de Deliçay-weg.

4- Lake District Boulevard
Van stedelijke transformatie activiteiten lopende omgeving Lake, zijn we begonnen met de eerste fase bouw van de voltooiing van de gemeente Adnan Menderes Coastal Road recreatieve doel om het gebruik en zowel de Adnan Menderes Boulevard gemakkelijk om de verkeersbelasting van het werk te zuiveren voor de opening van de alternatieve route naar Turgut Ozal Boulevard. Snelwegen zal een ontmoeting met de leider van de afdeling Lovers Boulevard in het noorden opent 23 meter gedeelte van de weg service.

5 - Aansluiting Kozan Road-Buruk Neighborhood
We zijn begonnen met de bouw van de hoge boulevard die de wijk Buruk met Kozan Road verbindt.

6 - Nieuwe boulevard in Zuid-Seyhan en Zuid-Yuregir
doorreis zuidelijke muur van de stad en Highways Algemene Directie bouw bleef Zuid-Ring Road op de weg naar parallel, 50 meter breed South Belt Ring Road en op Kozan Bridge hosting de 35 meter breed Boll Boulevard ringvormig in het westen van de stad D-400 oostwaarts uitgaande van een opgehangen taak die het vervoer verzorgen.

Ziyapaşa Boulevard gaat rechtdoor in zuidelijke richting en passeert Melekgirmez en verbindt met Saydam Street. Evenzo zal een boulevard op de 35-meter naar het zuiden worden verbonden met Saydam Street voor Çetinkaya.

De Seyhan-rivier aan de westkant van Seyhan Street zal sterk worden voortgezet tot aan de zuidelijke ringweg.

Aan de kant van de Yüreğir zal de verbinding vanuit de Science Road een alternatief zijn voor Karataş Road in het zuiden door D-400 met de South Ring Road te verbinden.

Opnieuw Yuregir Yavuzlar in het zuiden door Orhan Kemal Boulevard Bridge en Asri Cemetery in het oosten van de laatste 35 meter brede weg zal worden aangesloten op het South Belt Boulevard.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.