Het aantal en het aantal taxistops in Adanahet aantal en de kwaliteit van taxistops in Adana zal toenemen
het aantal en de kwaliteit van taxistops in Adana zal toenemen

Adana Metropolitan Municipality Burgemeester en president van het voorzitterschap van Hüseyin Sözlü'yı Taxis en Chauffeurs 'kamer vóór het bezoek van tientallen taxichauffeurs begroet op het Stationsplein

Weelderige welkom gebaar, de taxi achter het stuur door middel van onbetaald verlof President Oral, taxichauffeurs en zal het aantal en de kwaliteit van de taxi stop tijdens de tweede vijf jaar in dienst te stellen dat zij willen een traditie die een voorbeeld aan Turkije in Adana in het bezoeken van kamers geprezen zal vestigen toenemen

WELKOM BIJ DE EIKEN
Sinds de dag dat hij aantrad winkeliers van de stad, maatschappelijke organisaties en een collectieve geest met alle dynamiek 'we samen bereiken' principe op het eiland die presteert trouwe dienst Burgemeester en Cumhur Alliance kandidaat Hussein Oral, op de weg die komen naar de cabbie Kamer, Station bezoeken Op het plein werden tientallen taxichauffeurs verwelkomd met fakkels, gejuich en gejuich.

TAXI STUURINRICHTING
Taxi naar het taxikabinet, de taxirit naar de voorzitter van het kabinet, president Oral, die taxi's achter de kamer bereikte, bereikte het gebouw. De voorzitter Kenan Yilmaz en de leden van de Raad van Bestuur verwelkomden het mondelinge verbaal begeleid door hoorns op de weg.

"ESNAFLAR IS DE ZORG VAN DE STAD"
President Spreken op het bezoek aan de kamer verbaal, dat de mensen die een baan te produceren, terwijl de openbare diensten zijn taxichauffeurs, Adana of Turkije overdracht is een traditie in Akhism creëerde een maatschappij op elk punt "Handelaren zijn de fundamentele bouwsteen van het culturele leven van de ruggengraat van de stad. De locatie van de taxichauffeur, die de goede kant van de stad is, is altijd belangrijk voor ons

N AANTAL EN KWALITEIT VAN TAXI-BELASTINGEN ZAL VERHOGEN "
L Er is geen ongemak bij het bedienen van taxibedrijven. De winkeliers van Adana zijn onze prioriteit. Naarmate de handelaars winnen, zal de standaard van Adana toenemen. Misschien kunnen we een taxi-traditie in Adana stoppen. het aantal en de aard van de tweede periode van vijf jaar durend proces, onze taxistandplaats zal toenemen, "hij de winkeliers won, de burgers van de nederlaag van de rechter in de handel, een stad waar het slachtoffer een rijkere stad zei dat het zou beter verteerbaar te zijn burgemeester.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.