Mobiel smartcard verwerkingscentrum gelanceerd in Adanaslimme kaart transactie centrum begonnen service op het eiland
slimme kaart transactie centrum begonnen service op het eiland

Adana Burgemeester Kandidaat Hussein Orale en Cumhur Alliance, chipkaarttransactie ettirip ontwerp van de gemeentelijke bus naar voortzetting van ononderbroken als de mobiele heeft geleid stadsvervoer diensten aan burgers in de voet.

Adana Metropolitan burgemeester en Cumhur Alliance kandidaat Hussein Oral, stedelijke uitgevoerd om het gebruik van het openbaar vervoer in het vervoer van het openbaar vervoer aan te moedigen Wanneer we de service onder u Kalsın Project aan de burgers van de voet uitgevoerd. Oral President, bussen, metro, bussen en private Roaming smart card transacties kunnen worden gemaakt met de volledige Smart Card Processing Center gebruik gemaakt van de diensten die worden aangeboden aan de burgers.

KWALITEITSNORMEN IN RISICO
Smart city-toepassingen, smart card bank credit card van online vullen, regionaal vervoer gids, 225 bussen gratis internet (Wi-Fi) het verhogen van de kwaliteitsnormen in het openbaar vervoer met het gebruik van voortdurend President Hussein Oral, het verplaatsen wijzigen van een gemeentelijke bus Roaming Smart Card Processing Centre ' wat het deed om te zetten. Ontworpen om het doel bus passen, begon hij om te dienen in de voorkant van Adana Metropolitan Municipality.

ALLE DIENSTEN VAN SMART CARD CENTERS WORDEN AAN DEZE BUS GELEVERD
Adana Metropolitan Municipality Transportation Department verantwoordelijk voor personeel dat werkzaam zijn roaming-Smart Card in drukke plek van de stad in het Rekencentrum zal mobiele diensten te bieden, zullen de burgers groot gemak te bieden bij het nemen van de smart card transacties zonder naar het kantoor zei hij. Martelaar en oudgedienden, gehandicapten, studenten, ouder dan 65-burgers kunnen gepersonaliseerde reiskaarten nemen, visumprocedures opstellen en de balans op hun kaarten laden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.